Te is lehetsz Rihanna-modell! Ráadásul a SavageX VIP kollekcióját is piacra dobta május elsején.

Így reklámkampányolj karantén idején!

A karakán énekesnőről eddig is tudtuk, hogy nem csak kitűnő hangja van, hanem kiváló üzletasszony is: a vezetéknével fémjelzett cége kozmetikumokkal és fehérneműkkel foglalkozik.

Rihanna Savage Fenty Kampany 2
Rihanna / Fotó: Savage X Fenty

Rihanna fehérnemű-brandjének kampányai nem a visszafogottságukról ismertek: merész darabokat terveznek bevállalós nőknek! A nyári kollekció viszont egyenesen vad: a Savage X Summer kollekció neonszínű, sokat sejtető, elképesztően szexi darabokból áll.

https://www.instagram.com/p/B_z-vsEFvC4/

Minden egyes fehérnemű a karibi térség, Rihanna szülőföldjének fülledt nyári hangulatával és pezsgésével csábít. Rafatoon, a kollázsművész utómunkájával feljavított kampányfotók a modellek otthonában készültek. Némi egzotikus háttér és grafika a kép köré, és már kész is a reklámfotó Rihanna stílusában.

Rihanna új tehetségeket akar felfedezni

De ami igazán izgalmassá teszi a karanténba kényszerülő rajongók számára ezt a mostani kollekciót, az az, hogy akár be is lehet kerülni a kampányba! Rihanna imád új tehetségeket felkutatni az Instagramon – elég csak a Bitch Better Have My Money című számához készített klipjét megnézni.

Rihanna – Bitch Better Have My Money (Explicit)

Get Rihanna’s eighth studio album ANTI now: Download on TIDAL: http://smarturl.it/downloadANTI Stream on TIDAL: http://smarturl.it/streamANTIdlx Download on …

A mostani kampány során a rajongótáborból bárki lehet Savage X-sztár! Mostantól egészen július végéig zajlik a Savage oldalán a vállalkozó kedvű modellek számára a pályázati lehetőség. Csak el kell küldened a fotódat, és ha szerencséd van, bekerülhetsz a kiválasztottak közé, akikről majd a FaceTime-on fognak fotókat készíteni a következő kampányhoz.

Rekordot dönött Rihanna: Fehérneműs fotóját 7 millióan imádják

Rihanna 2018-ban alapította meg a Fenty márkát. Idén viszont már arról adtunk hírt, hogy összeállt Adam Selman tervezővel, aki a SavageX nevű új kollekciót tervezte. Amikor Selman találkozott az énekesnővel, a Diamond dalszerzője felvetette, dolgozhatnának együtt. A tervező azonban nem vette komolyan az ötletét, ám néhány nap múlva érkezett egy üzenet Rihanná tól, amelyben megerősítette az együttműködési szándékát.

A Vogue szerint ehhez nem is kell mást tenned, mint otthon tökéletesíteni a pózolást és követni a márka közösségi oldalait a további információkért.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet