Rogán Antal új párja, Rogán Barbara útja gyémántokkal van kirakva

Noha nem nagyon nyilatkozik Rogán Antal magánéletéről, új párja, Rogán Barbara létét a vagyonnyilatkozatából tudni.

Rogán Antal újra megnősült, új párja 20 évvel fiatalabb

A Blikk úgy tudja, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője és új párja, Barbara 20 évve fiatalabb. A lap bitos forrásokra hivatkozva írta meg, hogy a pár decemberben kelt egybe, a járvány után ünnepli meg a nászt. A 444 szerint Rogán Barbara már komoly földbirtokos.

Rogan Antal Uj Parja Uj Baratnoje Barbara
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője / Fotó: Bruzák Noémi / MTI

Rogán Cecíliával való válása óta (pedig akkor egészen szokatlan módon, MTI-hírként adták közzé) a politikus magánéletéről szinte semmit nem lehetett tudni, noha korábban gyakran szerepelt bulvárlapokban a miniszter. Az, hogy megházasodott a vagyonnyilatkozatából derült, abban fel kellett tüntetni a vele egy háztartásban élő felesége nevét.

Rogán Barbara útjai gyémántokkal van kirakva

Rogán új, 3. feleségének is legalább olyan jó ízlése van, mint Gaál-Rogán Cecíliának. 

Kering egy fotó az interneten, amin valószínűleg Rogán Barbara látható egy luxuskivitelű repülőgép ülésében ülve, karján pedig egy igen drágának látszó, gyémántokkal kirakott órát visel.

Az Ez a lényeg hírportál szerint a képen hordott modell egy Audemars Piguet Royal Oak, amiben utólagos gyémántberakás van.

Noha megjegyezte a lap, hogy a kép alapján nem lehet megállapítani, a tok anyaga acél vagy fehérarany, de ebben a kategóriában ez már nem is eredményez lényegi árkülönbséget: az óra ára 17-21 millió forint körül mozoghat. Azonban rövid keresés után könnyen található azonnal megvásárolható termék az interneten, mindössze 63000 amerikai dollár. Ez napi árfolyamon 18 704 070 forint, de legalább a szállítás ingyenes.

Varga-Damm kezdeményezése

Varga-Damm Andrea független országgyűlési képviselő közben egy kezdeményezéssel állt elő.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Mint írta Facebook-oldalán Varga-Damm, “a képen látható asszonyka 1,58 milliárd Ft kölcsönt kapott a Budapest Banktól a híradások szerint (ez egy átlagos magyar embernek 3950 havi (329 évi) fizetése).” A követői felé felhívást intézett, miszerint írjanak a Budapest Bank Facebook-oldalára, ők kaphatnak kölcsönt, és ha igen, milyen konstrukcióval. Állítása szerint ő már megtette, választ is kapott, de “csak akkor hozom nyilvánosságra, ha már látom, nektek mit válaszoltak.”

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból