Salma Hayek részletesen elmesélte, milyen traumatikus élmény volt számára a Desperado szexjelenete

A pályafutása elején álló fiatal Salma Hayeknek apja és bátyja járt az eszében, miközben jóbarátjával, Antonio Banderas-szal forgatta az intim jeleneteket.

Salma Hayek félelmében elsírta magát 

Salma Hayek nemrég egy podcastinterjúban a Desperado című film szexjelenetének forgatásáról beszélt, írja a Popculture. Az 54 éves színésznő 26 éve, 1995-ben forgatta a filmes pályafutását fellendítő kasszasikert. Amikor megkapta Carolina szerepét, még szó sem volt arról, hogy a kamerák előtt kell szerelmeskednie a másik főszereplővel, El Mariachival, akit Antonio Banderas alakított.

Salma Hayek Desperado Szexjelenet 2
Salma Hayek / Fotó: Salma Hayek Instagram

Amikor elkezdték forgatni a jelenetet, elbőgte magát. Bár beleegyezett, hogy leforgatja a jelenetet, de rajta és Banderas-on kívül csak Robert Rodriguez rendező és a felesége lehettek jelen. Folyamatosan azt hajtogatta a többieknek, hogy nem biztos benne, hogy végig tudja csinálni, mert nagyon félt.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

„Az egyik, akitől tartottam, éppen Antonio volt – abszolút úriemberként viselkedett, iszonyatosan rendes volt, és a mai napig nagyon jóban vagyunk, de ő annyira szabad volt. Attól tartottam, hogy számára ez semmiség. Elkezdtem sírni, erre meg azt mondta nekem, hogy szörnyen érzi magát. Erre olyan zavarba jöttem, hogy már elbőgtem magam” – idézte fel a forgatást Hayek.

A családjára gondolt

„Amikor nem magadat adod, akkor nincs semmi gond. De végig az járt a fejemben, hogy mit szólna hozzá az apám és a bátyám. Megnézik majd a filmet? Vajon beszólnak majd nekik miattam? A pasik nem stresszelnek ilyesmiken. Az apjuk még büszkélkedik is velük” – mesélte a színésznő, aki kiemelte, hogy Banderas és Rodriguez is fantasztikusan viselkedtek, és a rendező sosem gyakorolt rá nyomást.

A Desperado után Hayek olyan filmekben kapott főszerepet, mint az Alkonyattól pirkadatig, Bolond szél fúj, 54, Frida, Nagyfiúk, Nagyfiúk 2., és a Sokkal több mint testőr. Idén az új Marvel-filmben, az Örökkévalókban és a The Hitman’s Wife’s Bodyguard című filmekben láthatjuk. Februárban kezdték vetíteni legújabb, Bliss című filmjét a Prime Videón, amelyben Owen Wilson oldalán játszik. A film eddig vegyes kritikákat kapott.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A közelmúltban több színész is elmesélte, hogy milyen éleményt jelentett számára az erotikus jelenetek forgatása. Bár a Normális emberek legendás szexjelenetei elkészülte felett intim koordinátor bábáskodott, Paul Mescat szerint mégsem szexis körülmények között forgattak. A The Great sorozatban Nagy Pétert alakító Nicholas Hoult Hayekkel ellentétben nem bírta visszafogni a nevetést. Keira Kneightley kijelentette, hogy ezentúl csak női rendezőkkel forgat szexjeleneteket.  

 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból