Rihanna márkájának, a Savage X Fenty-nek a legújabb kampány fotóiba Megan Thee Stallion modell belevitte minden szexiségét. 

Nagykövet és reklámarc

A Savage X Fenty nemrégiben jelentette be, hogy a márka legújabb nagykövete Megan Thee, aki a fehérneműket bemutató reklámkampány legújabb arca is. Rihanna szerint Meg az az erő, ami után mindig is kutattak. Thee egy igazi kockázatvállaló nő, egy olyan attitűddel, karakterrel és jellemmel, ami helyett nehezebb lenne találóbbat találni az arculatukhoz. 

Megan Thee Kampany
Megan Thee A Savage X Fenty Kampányfotóján / Fotó: Savage X Fenty

Megan Thee is izgatottan várja már a közös munkát, elmondása szerint a Savage X Fenty lehetőséget ad minden nőnek a csillogásra. A márka fehérneműiben szexinek és magabiztosnak érzi magát.

Megan Thee Fenty Savage Kampany
Megan Thee Stallion Népszerűsíti Rihanna Savage X Fenty Márkáját

És nem elhanyagolható tény, hogy a darabok meglehetősen kényelmesek is. 

Rihanna nem tétlenkedik

Megan Thee Stallion a TikTok-on is részt vett a #SavageChallenge-ben, aminek táncát aztán a videókészítő alkalmazás számos neves felhasználója eljárta.

https://www.tiktok.com/@savagexfenty/video/6812679898868632837

A Savage X Fenty elárulta, nem az első és utolsó együttműködésük Megan Thee-vel. Az év további részében számos más, nagyobb volumenű projekten dolgoznak majd együtt, írja a Dazeddigital. 

Ilyen ruhát nem viselt volna Rihanna az elmaradt Met Gálán

Két héttel ezelőtt került volna megrendezésre a divatipar legcsillogóbb, legjobban várt eseménye a Met Gála, de a koronavírus-járvány gátat vetett a rendezvénynek. A szervezők márciusban döntöttek az esemény törlése mellett, így idén a vörös szőnyeg az iparág legnagyobb tervezői, modelljei, szerkesztő és celebjei nélkül maradt.

A Savage X Fenty amúgy elképesztően nagy sikernek örvend. Rihanna a márka fehérneműiben készített fotójával több, mint 7 millió kedvelést zsebelt be az Instagram-oldalán, ezzel megdöntve saját korábbi rekordjait. Nemrégiben pedig azt is elárulta, mire van szükség ahhoz, hogy valaki olyan nagy nevek kampányarcává válhasson, mint amilyen a Savage X Fenty is. Rihanna a koronavírus idején Barbados-on pihente ki magát, de nem maradt tétlen: 5 millió dollárral segítette a koronavírus-járvány károsultjait, ami forintba átszámítva 1,5 milliárdnyi összegnek felel meg. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet