Tóth Gabi férje, Krausz Gábor a nők védelmére kelt Schobert Norbi videója után

A hétfői ebéd előtt olyan Facebook-videót rögzített Schobert Norbi, ami tematizálta a magyar közéletet. Úgy véli, a nők tehetnek arról, hogy a házasságok tönkremennek, mert meghíznak. A nők védelméért Krausz Gábor, Tóth Gabi férje állt ki.

A nők tehetnek az elromlott házasságokról

schobert norbi szülés
Schobert Norbi / Fotó: A fitneszguru hivatalos Facebook-oldala

Mint beszámoltunk róla, Schobert Norbi a hétfői ebéd előtt nekiállt filozofálni.

“A nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul. Nagyon-nagy hazugság, amikor egy férfi azt mondja, hogy szeretetből, szívből kíván meg egy nőt. Ő a nő külsejét kívánja meg. Amíg egy nő meg tudja kívánni egy férfi belső értékeit, addig ez férfiaknál a külső” – kezdte Schobert, aki ebből levezette, hogy a nők felelősek azért, ha egy házasság tönkre megy.

Ehhez a diskurzushoz csatlakozott Tóth Gabi férje, Krausz Gábor, aki a nők védelmére kelt. A celebdrámának folytatása következik, ugyanis Schobert este 8 órára ígérte az újabb élő videót.

Schobert Norbi szerint a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők elcseszik és nem fogynak le szülés után

Schobert Norbi szerint a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők elcseszik és nem fogynak le szülés után Filozofált Schobert, mielőtt steaket evett volna Egy szűk tíz percben “filozofált” Schobert Norbi a “test és boldogság összefüggése” kapcsán, szúrta ki a 24.hu .

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

“Szégyen, hogy 2020-ban egyáltalán van olyan lény, aki így gondolkozik”

krausz gábor tóth gabi férje schobert norbi rubint réka
Schobert Norbi (b) és Krausz Gábor (j)

Ezúton szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért, amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus (…) kiböfögött két lowkarb kakaòsl..sz közölt. Kikérem magamnak és azt hiszem, valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyilvánulása, amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020-ban egyáltalán van olyan lény, aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem, és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyász(…). Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak! – írta a séf Krausz Gábor Facebook-oldalán. A párnak egyébként nemrég született meg első gyermeke.

krausz gábor schobert norbi

Ezek után Tóth Gabi szintén élőzni kezdett, melyben a hasát mutogatta, és arról beszélt, a férje kívánja őt.

Este 8 órakor pedig következik a folytatás, és Norbi reagál az őt ért vádakra.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból