Schobert Norbi a keto diétáját próbálta reklámozni Facebook-oldalán, azonban mindezt egy hamis fotóval.

Schobert és a keto diéta

Schobert Norbi Bocsanatot Ker Rubint Reka
Schobert Norbi / Fotó: Mti / Kovács Attila

Alig múlt el néhány hét a terhesség utáni házasságok szakértése után, újabb pofonba szaladt bele Schobert Norbi. A saját diétaprogramjának hatékonyságát igyekezett illusztrálni egy fotópárral, szúrta ki először az Index.

Schobert Norbi Keto Dieta
Schobert Norbi Posztja, Amit Azóta Törölt

Azonban a fenti fotópár egy külföldi oldalról származik, ahonnan vehette Schobert.  A képen szereplő, látványosan lefogyott lány azonban soha nem hallott még Schobertről, sem a diétájáról. Külföldön él, de valahogy értesült a fotói felhasználásáról, és ő maga kommentelte be az úgynevezett magyar fitneszguru Facebook-oldalára, hogy soha nem folytatta az inkriminált diétát, és nem is támogatja a Schobert oldalát.

Schobert Norbert azóta eltávolította a lopott képeket az oldaláról, valamint Schobert sajtósa igyekezett menteni a menthetőt.

A sajtósa sem mondott igazat

https://www.instagram.com/p/B8rL7hnlUIl

A fitneszguru sajtósa a cikkszemlénk megjelenése után azt írta, hogy a lány kapcsolatban áll a Keto diétával, ez abból derült ki, hogy a képe alatti hashtagekben többször szerepel a keto kifejezés. A fentebb bemutatott The Squashed Stories profilon feltöltött fotó alatt valóban szerepelnek Schobert által használt hashtagek.

Azonban szemügyre véve Andrea nevű hölgy Instagram-profilját, ilyenről szó sincs. Sőt, az Index arról ír, hogy az érintett lány értesült a hírről, és a Facebook felé jelezte is, hogy az ő lopott képeivel ékeskedett Schobert.

Schobert magyarázata – amelyet a sajtófőnöke írt szerkesztőségünknek – szerint ő nem azt írta a Facebook-bejegyzésében, hogy neki köszönheti a fogyást, egyszerűen gratulált neki. Továbbá megjegyezte a sajtófőnöke, hogy “A keto diéta nem Norbi cégének találmánya, ezt nem is kommunikálta soha.”

Schobert Norbi elnézést kért: “Nehéz együtt élni a sztársággal”

Schobert Norbi elnézést kért: “Nehéz együtt élni a sztársággal” A síelés elgondolkodtatta Schobertéket? Ahogy megírtuk, Schobert Norbi és Rubint Réka a botrány kirobbanása után elutaztak, síelni mentek. Az ügy kirobbantója az üzleti oldalán többször is beharangozta, hogy pénteken este ismét élő videóval jelentkezik, amelyben elmondja, milyen következtetéseket vont le a rá és a családjára zúduló össztűzből.

Ettől függetlenül továbbra is kérdés, miért használta fel a lány fotóit az engedélye nélkül.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.