Schobert Norbi megint hazugsággal próbálta promózni a termékét

Schobert Norbi a keto diétáját próbálta reklámozni Facebook-oldalán, azonban mindezt egy hamis fotóval.

Schobert és a keto diéta

Schobert Norbi Bocsanatot Ker Rubint Reka
Schobert Norbi / Fotó: Mti / Kovács Attila

Alig múlt el néhány hét a terhesség utáni házasságok szakértése után, újabb pofonba szaladt bele Schobert Norbi. A saját diétaprogramjának hatékonyságát igyekezett illusztrálni egy fotópárral, szúrta ki először az Index.

Schobert Norbi Keto Dieta
Schobert Norbi Posztja, Amit Azóta Törölt

Azonban a fenti fotópár egy külföldi oldalról származik, ahonnan vehette Schobert.  A képen szereplő, látványosan lefogyott lány azonban soha nem hallott még Schobertről, sem a diétájáról. Külföldön él, de valahogy értesült a fotói felhasználásáról, és ő maga kommentelte be az úgynevezett magyar fitneszguru Facebook-oldalára, hogy soha nem folytatta az inkriminált diétát, és nem is támogatja a Schobert oldalát.

Schobert Norbert azóta eltávolította a lopott képeket az oldaláról, valamint Schobert sajtósa igyekezett menteni a menthetőt.

A sajtósa sem mondott igazat

https://www.instagram.com/p/B8rL7hnlUIl

A fitneszguru sajtósa a cikkszemlénk megjelenése után azt írta, hogy a lány kapcsolatban áll a Keto diétával, ez abból derült ki, hogy a képe alatti hashtagekben többször szerepel a keto kifejezés. A fentebb bemutatott The Squashed Stories profilon feltöltött fotó alatt valóban szerepelnek Schobert által használt hashtagek.

Azonban szemügyre véve Andrea nevű hölgy Instagram-profilját, ilyenről szó sincs. Sőt, az Index arról ír, hogy az érintett lány értesült a hírről, és a Facebook felé jelezte is, hogy az ő lopott képeivel ékeskedett Schobert.

Schobert magyarázata – amelyet a sajtófőnöke írt szerkesztőségünknek – szerint ő nem azt írta a Facebook-bejegyzésében, hogy neki köszönheti a fogyást, egyszerűen gratulált neki. Továbbá megjegyezte a sajtófőnöke, hogy “A keto diéta nem Norbi cégének találmánya, ezt nem is kommunikálta soha.”

Schobert Norbi elnézést kért: “Nehéz együtt élni a sztársággal”

Schobert Norbi elnézést kért: “Nehéz együtt élni a sztársággal” A síelés elgondolkodtatta Schobertéket? Ahogy megírtuk, Schobert Norbi és Rubint Réka a botrány kirobbanása után elutaztak, síelni mentek. Az ügy kirobbantója az üzleti oldalán többször is beharangozta, hogy pénteken este ismét élő videóval jelentkezik, amelyben elmondja, milyen következtetéseket vont le a rá és a családjára zúduló össztűzből.

Ettől függetlenül továbbra is kérdés, miért használta fel a lány fotóit az engedélye nélkül.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból