Csillagainkban a hiba színésznője, Shailene Woodley a New York Timesnak adott interjújában vallott arról, mi miatt volt kénytelen lemondani bizonyos lehetőségekről.

Az egészség fontosabb, mint a karrier, erősítette meg a színésznő

Shailene Woodley mára fényes karriert épített magának, pályafutása során pedig olyan nagyszabású produkciókban volt alkalma szerepet vállalni, mint az Utódok, a Csillagainkban a hiba, A beavatott-filmek és a Hatalmas kis hazugságok.

Shailene Woodley Karrier Csillagainkban A Hiba
Shailene Woodley / Fotó: Getty Images

A 28 éves színésznő azonban a New York Timesnak elárulta, kis híján fel kellett áldoznia a karrierjét az egészsége oltárán. Persze nem az történt, ami korábban a Dolce & Gabbana és Zuo Ye kínai modell között, amikor is majdnem tönkretette karrierjét az olasz cég.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mialatt A beavatott-filmeket forgattam, nagyon keményen dolgoztam, ráadásul mellette még meg is kellett küzdenem egy nagyon személyes, számomra ijesztő fizikai állapottal, aminek hatására kénytelen voltam nemet mondani egy csomó lehetőségre, mert az volt a legfontosabb, hogy jobban legyek[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Woodley. Azt azonban egyelőre nem szerette volna elárulni, mivel is küzdött, csak annyit mondott, hogy nagyon-nagyon beteg volt.

Muszáj volt elúszni a karrierjét

“A saját gondolataimmal is küzdelmet folytattam. Túl fogom élni, amin most keresztül megyek és leszek még valaha egészséges? Lesz-e alkalmam olyan projekteken dolgozni, melyek iránt szenvedélyt érzek? Olyan helyzetben voltam, hogy nem volt más választásom, mint hagyni elúszni a karrieremet” – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet