Akik hobbiból varrnak, sokszor próbálnak ki újabb és újabb dolgokat. Vannak, akik inkább a kreatív vonalat kedvelik, míg mások inkább a szabászat irányába húznak. Ez utóbbi tábornak biztosan nem lesz ismeretlen a futter mint alapanyag. De ha mégis, és szeretnél valami újat kipróbálni, akkor érdemes tovább olvasnod, mit is lehet kihozni ebből a remek kelméből.

Mi is pontosan a futter?

Ezt az alapanyagot főként a sportruházatok gyártásához szokták felhasználni. A kelme szerkezete színfali kétoldalas, amit a hátoldalon megtámogatnak egy harmadik, hurkos kötésképpel is. Ebből kifolyólag a futter egy viszonylag vastag, meleg anyag benyomását kelti. Éppen ezért is kedvelik annyira sportruházatként.

Te szoktál otthon varrni? A futter anyaggal vannak már tapasztalataid? Ha még nem, keresd fel az ismert méteráru webshop, a K-ELME oldalán a bolyhos futter anyagokat, és próbálj ki valami újat ezekből!

Sportruházat gyerekeknek

A futter anyagok egyre nagyobb keresletnek örvendenek, éppen ezért egyre többféle mintával lehet őket elérni. Ha szeretnél valami különlegeset készíteni a gyermekednek, vagy akár az egész sportcsapatának, akkor érdemes lehet körülnézned, hogy milyen gyerekmintás kínálattal lehet találkozni. Egy személyes kedvenc vagy a hobbi megjelenítése a sportruházaton kimondottan motiváló lehet arra, hogy minél többször előkerüljön az adott darab, és hogy minél több időt töltsenek a legkisebbek is mozgással. Márpedig, ha azt szeretnéd, hogy a gyermeked felnőtt korában is egészséges életmódot folytasson, a legjobb, ha már kiskorában kialakítod nála ezeket a szokásokat.

Meleg sportöltözet a téli időszakra

A tél egy egészen ellentmondásos időszak a sport szempontjából. A legtöbben az időjárás viszontagságai ellenére is ragaszkodnak hozzá, hogy űzzék a megszokott mozgásformákat. De ez természetesen csak akkor lesz kivitelezhető, ha az évszaknak megfelelő öltözettel ellátva vágnak bele a mozgásba.

A futter alapanyagú sportruházatok tudják biztosítani a kényelmet és a hőtartást egyaránt. Egy ilyen darabbal bátran neki lehet vágni a szabadtéri edzéseknek is.

Szóval akár magadnak varrnál egy ilyen ruhadarabot, akár egy szerettedet lepnéd meg vele, biztosan jó döntést hozol, ha a futter anyagok valamelyike mellett teszed le a voksodat.

Hogyan kell dolgozni a futterrel?

Ez az anyag már nem feltétlenül való kezdők kezébe. Elasztikus változatához javasolt olyan varrógéppel dolgozni, ami erre alkalmas, de az anyagtulajdonságok miatt maga a folyamat is igényel némi rutint. Ellenkező esetben ugyanis az anyag csavarodásával, az illesztések pontatlanságával is szemben találhatjuk magunkat. De ha kellőképpen felkészültek vagyunk, igazán remek szabadidős holmikat tudunk készíteni a saját célunkra és szeretteink megörvendeztetésére is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

e-kert.hu - 2022 november - LinkMarketing - 5

Egy fém tárolóra minden kertben szükség van

Számos olyan holmi fordul elő egy kertes házban, amit csak időszakosan használunk, és nem mindig megoldott az, hogy ezeket a dolgokat úgy pakoljuk el, hogy megőrizzük azok épségét és funkcióját.

https-__cupydo.hu_ - 2022 november - Cikk2

Eleged van a kapcsolatszédelgőkből?

Társat keresni sosem egyszerű, az online térben pedig még kevésbé az, hiszen az internet mögé bújva mindenki sokkal többet enged meg magának, mindenki sokkal lazábban kezeli a dolgokat, mint ahogy amúgy személyesen tenné.

The,Girl,With,The,Puppy,In,Bed.

A legkényelmesebb fekvőalkalmatosságok vendégeink számára

Biztosan előfordult már veled is, hogy szívesen vendégül fogadtad volna a rokonságot, vagy esetleg egy átmulatott este után adtál volna fekvő helyet egy barátnak, de mivel nem volt erre alkalmas fekvőalkalmatosságod, sajnos búcsút kellett mondani az ötletnek.

vagyaim.hu - 2022 november - LinkMarketing - 4

Tuti tippek felnőtteknek!

Az anális közösülés amilyen izgató, olyan fájdalmas is lehet abban az esetben, ha nem a megfelelő körülmények között kerül rá sor.

https-www.foliasjuci.hu-2022 november - Cikk6

Érezd magad otthon úgy, mint egy Loire menti kastélyban!

Merésznek tartod ezt a kijelentést? Pedig nem kell szerénykedned, mert ha tetszik a pompázatos királyi stílus, vagy csak pár kiegészítő erejéig lopnád be lakásodba, akkor simán megvalósíthatod otthon is azt az életérzést, amit egy kastély fényűző lakosztályában érezhetsz.

https-__griffwebshop.com_ - 2022 október - Cikk3

A laza viselet, amelyet nem is olyan egyszerű összeállítani

A spotzakó-farmer összeállítások laza eleganciát sugároznak, amennyiben sikerül jól eltalálni mindkét ruhadarabot. Stylistokat, szakértőket és persze az ilyen összeállításokat kedvelő férfiakat kérdezve, általános vélekedés, hogy a legjobb, ha sötétebb színű nadrágot választasz.

18650-akku.hu - 2022 október - LinkMarketing - 1

Az e-cigik hajtómotorjai, az akkumulátorok

Az e-cigaretta népszerűsége napjainkban töretlen, hiszen a hagyományoshoz képest számos előnnyel rendelkezik, nemcsak árban, de az egészségügyi kockázatokat tekintve is. Sokaknak segíthet az ártalmas dohányzásról való leszokásban, hiszen alapjaiban ugyanazt az érzést nyújtja, mint a klasszikus változat.