Akik még nem nézték meg a Stranger Things harmadik évadát, ne olvassanak tovább! Vajon ki lehet a titokzatos amerikai, aki megússza, hogy egy demogorgon felfalja?

Július 4. fontos dátum volt a Stranger Things-rajongók életében. A várva várt 3. évad megjelent a Netflixen, és már az első napon rekordmennyiségű ember nézte meg Eleven (Millie Bobby Brown) és barátai harcát a gonosz ellen. Hawkins legvagányabb fiataljai a város megmentése során nem egy, hanem egyből két főszereplőt is elveszítenek, vagy mégsem?

Az elmúlt három évad során, ahogy a jó sorozatokhoz illik, a rossz emberek mellett sajnos néhány kedves szereplőtől is el kellett búcsúznia a rajongóknak. Valaki túltette magát ezen, de vannak, akik még reménykednek abban, hogy „az amerikai” nem más, mint az egyik régi szereplő. Nézzük a tippeket!

5Hopper

David Harbour / Fotó: Bustle

A legkézenfekvőbb, nem mellesleg valószínűleg ennek örülne a legjobban mindenki. Miután Joyce (Winona Ryder) és Hopper (David Harbour) keményen dolgoznak az utolsó részben, hogy leállítsák az oroszok által kifejlesztett lézert, Hopper jelt ad Joyce-nak, hogy robbantsa fel az egészet. Mindketten tudják, hogy ez Hopper életébe fog kerülni, de legalább megmentik Hawkinst. A rendőrnek nyoma veszik, a helyi újságok is megírják, de látta valaki a holttestet?