Nézem Film Stranger Things 4: Ő(k) a titokzatos amerikai, akit felfal...

Stranger Things 4: Ő(k) a titokzatos amerikai, akit felfal a demogorgon?

Promóció

Akik még nem nézték meg a Stranger Things harmadik évadát, ne olvassanak tovább! Vajon ki lehet a titokzatos amerikai, aki megússza, hogy egy demogorgon felfalja?

Promóció
- Advertisement -

Július 4. fontos dátum volt a Stranger Things-rajongók életében. A várva várt 3. évad megjelent a Netflixen, és már az első napon rekordmennyiségű ember nézte meg Eleven (Millie Bobby Brown) és barátai harcát a gonosz ellen. Hawkins legvagányabb fiataljai a város megmentése során nem egy, hanem egyből két főszereplőt is elveszítenek, vagy mégsem?

Az elmúlt három évad során, ahogy a jó sorozatokhoz illik, a rossz emberek mellett sajnos néhány kedves szereplőtől is el kellett búcsúznia a rajongóknak. Valaki túltette magát ezen, de vannak, akik még reménykednek abban, hogy „az amerikai” nem más, mint az egyik régi szereplő. Nézzük a tippeket!

Hopper

David Harbour / Fotó: Bustle

A legkézenfekvőbb, nem mellesleg valószínűleg ennek örülne a legjobban mindenki. Miután Joyce (Winona Ryder) és Hopper (David Harbour) keményen dolgoznak az utolsó részben, hogy leállítsák az oroszok által kifejlesztett lézert, Hopper jelt ad Joyce-nak, hogy robbantsa fel az egészet. Mindketten tudják, hogy ez Hopper életébe fog kerülni, de legalább megmentik Hawkinst. A rendőrnek nyoma veszik, a helyi újságok is megírják, de látta valaki a holttestet?

Dr. Brenner

Matthew Modine / Fotó: New York Post

Ki ne emlékezne Eleven kegyetlen „apjára” az első évadból? Dr. Brenner (Matthew Modine) mindent megmozgat, hogy elkapja a szuper képességekkel rendelkező lányt, de szerencsére nem sikerül neki. Egyesek szerint őt tartják fogva az oroszok, mivel az első évadban is kulcsfigura volt, ezért még esélyes, hogy visszatér a 4. évadban.

Egy másik szuper képességű tesztalany

Linnea Berthelsen / Fotó: Vulture

Eleven a második évadban kiszabadul Hawkinsból, hogy felfedezze, ki is ő. Rá is talál a „testvérére”, akivel együtt nőttek fel Dr. Brenner kísérleti laborjában. El és “nővére”, Kali (Linnea Berthelsen) könnyes búcsút vesznek, miután a lány úgy dönt, visszatér Hawkinsba.

Stranger Things: Ezek a legvadabb rajongói teóriák, amit David Harbour véleményez

David Harbour, a Stranger Things Hawkins városának serifje véleményezte a Redditre felkerülő rajongói teóriákat. Az Upside Down igazából a jövő lenne? Az Egyesült Államok kormánya atombombát dobott le Hawkinsra? A demogorgonok tulajdonképpen az emberiség leszármazottjai? stranger things 3, stranger things 4 évad

Bár kicsi rá az esély, de elképzelhető, hogy az oroszok cellájában Dr. Brenner egy másik kísérleti alanyát tartják fogva. Mivel az oroszoknak fontos eljutni az Upside Downba, egy természetfeletti erővel rendelkező személy aranyat ér számukra.

Barb

Shannon Purser / Fotó: Stylist

Szegény Barb (Shannon Purser), életének csúnya vége lett, miután akarata ellenére elkísérte Nancyt (Natalia Dyer) a végzetes házibuliba. Talán néhány rajongó reménykedik benne, hogy feltámad, de erre nagyon csekély az esély. Főleg, hogy maga a karaktert játszó színésznő, Shannon Purser is megmondta, hogy Barb meghalt.

Bob

Sean Astin / Fotó: Us Weekly

A jó öreg Bob (Sean Astin), aki Joyce férjjelöltje, valamint Will és Jonathan mostohaapja lehetett volna, ha nem tépi szét egy demogorgon a 2. évadban. Visszanézve a 3 évadot, Joyce járt a legrosszabbul, mert eddig úgy néz ki, mindkét embert, akivel kapcsolatban élhetett volna, meghalt. Akik reménykednek benne, hogy Bob van a cellában, jobb, ha elfelejtik, hiszen haláltusája a nézők szeme előtt zajlott, tehát nem valószínű, hogy valaha visszatér a sorozatba.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3