Stuart Paul McPhee elvesztette a fejét, mikor barátja, Daniel Edwards beismerte, hogy ellopott tőle egy doboznyi curry-s csirkét.

Letartóztatták a 46 éves férfit, amiért 2021 februárjában meghívta Edwardst a lakásába, majd ragasztószalaggal megkötözte a karját, és körbejárta vele a lakótelepet, és azt kiabálta, hogy “itt van egy tolvajunk”, írja a Daily Star.

Stuart Paul McPhee ezután bevonszolta áldozatát a lakásába, bottal megverte, késsel vagdosta meg a bőrét, és fehérítőt öntött a sebeibe. 

Végül, miután Edwards többször is könyörgött, hogy engedjék szabadon, McPhee elengedte. Figyelmeztette áldozatát, hogy ne szóljon a rendőrségnek, de Edwards rokonai értesültek az esetről, és felvették a kapcsolatot a hatóságokkal.

Úgy tűnik, az étel sokaknak elevenükre tapint, pár napja egy nő azért hívta ki a rendőröket, mert a KFC-ben nyolc helyett négy csirkét kapott.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.