Superman is tiszteletét fejezi ki Stan Lee iránt

A DC Comics Superman figurája is tiszteletét fejezi ki a Marvel Comics legenda, Stan Lee előtt.

Stan Lee halála miatt világszerte rengeteg rajongó gyászol. Nem csak a Marvel-univerzum rajongóinak szíve rendült meg, hanem a DC Comics világához tartozó Supemané is.

Halála előtt Stan Lee új szuperhőst alkotott, a nevét is tudni lehet

Stan Lee alig néhány napja hunyt el 95 éves volt, tüdőgyulladásban. Ez azt is jelentette a szuperhős-rajongóknak, hogy nem lesz új karakter a Marvel-univerzumban. Azonban Stan Lee lánya a TMZ-nek adott interjújából kiderült, hogy az apja halála előtt egy új hős megalkotásán dolgozott. Mint megtudtuk, Dirt Man a karakter neve, aki J.

Metropolis (Illinois állam) városának szívében álló Superman szobrot fekete karszalaggal látták el. A szobor a Superman Múzeum előtt áll, amely a képregényfigurához kapcsolódó emléktárgyakat, és annak történetét mutatja be.

No Title

Yes, Superman is a DC Comics character, but the town of Metropolis honored Stan Lee, the Marvel Comics creator who created such superheroes as Spider-Man, the Fantastic Four and the Incredible Hulk. Stan Lee passed away on Monday. https://t.co/HLwNxCkd1n pic.twitter.com/w2d1VEaoN6

Bár Superman a DC comics részét képezi és nem Stan Lee által kitalált karakter, mégis ezzel a gesztussal tisztelegnek a Pókember, Hulk vagy a Fantasztikus négyes karaktereit megálmodó legenda előtt.

A Disney és a Marvel Comics mellett a DC Comics is kiadott egy nyilatkozatot Stan Lee halála után, amelyben méltatja munkásságát.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból