Az Akkezdet Phiai alapítója, Süveg Márk Saiid egymagában öt hónapon keresztül utazott 3 földrészen át tavaly. Ezúttal pedig Indiát vette célba, és elképesztően izgalmas fotókat készített.

A tavalyi évben, 2016-ban Saiid megfordult az Arab Emirátusokban, Észtországban, USA-ban Thaiföldön, Malajziában, Szingapúrban, Indonéziában, Kambodzsában, Laoszon, Burmában és Srí Lankán. 

Egy korábbi interjúban úgy nyilatkozott az AKPH alapítója, hogy tart attól, hogy a pozitív hozzáállása, amit az út során kapott, az csak átmeheti. De nem aggódik, mert ha így lesz, elhúz innen.

Srí Lankán találkoztam az 58 éves önmagammal, három hetet utaztunk együtt. Azt mondta, létezik egy utazó gén, ami onnantól kezdve, hogy elkap az utazás heve, aktivizálódik. Bennem aktivizálódott. Életem végéig azt akarom, hogy itthon vagyok nyáron és minden pénzemet arra költöm, hogy ne legyek itt télen

nyilatkozott a 24.hu-nak.

Nem állított valótlan, s kvázi az idei télre ismét felkapta batyuját, ezúttal Indiába, azon belül is Delhiben, Mathurán, Agrán és Jaipurban járt, és most már nem egymagában. Fel is töltött néhány fotót Facebook-oldalára, hogy betekintést nyerjünk, milyen izgalmas helyeken fordult meg. Olyannyira lebilincselőek, hogy muszáj megosztanunk veletek!

23795787 10155997351123000 6852175815204868744 N
/ Fotó: Saiid Facebook-Oldala

Megörökítette természetesen a Taj-Mahalt, de például egy utcai fogorvost és horogkeresztes motort is.

Ezekből állítottunk össze egy galériát. 

Frissítve: 11. 26-a. Saiid újabb fotókat közölt, így azokkal bővült a lenti galéria.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk