Zarándokhely lett a brüsszeli ereszcsatornából, amin lecsúszva menekült egy illegális orgiáról Szájer József.

Magyar matricák borítják az elhíresült ereszcsatornát Brüsszelben, amit Szájer József egykori fideszes EP-képviselő menekülési útvonalként használt, amikor 2020. novemberében rajtakapták egy orgián, írjaBlikk.

Aznap este a szomszédok riasztották a belga rendőrséget a zaj miatt, akik egy szexpartit szakítottak meg. A buli azért volt illegális, mert akkoriban még szigorú intézkedések voltak érvényben a koronavírus-járvány miatt. Szájer az ereszcsatornába kapaszkodva menekült az ablakon át, de egy járókelőnek köszönhetően a rendőrök elkapták. 

Annak idején az újságban olvastam, mi történt. Aztán hirtelen elkezdtek nagyon sokan ide járni, főleg turisták, jó néhányan meglátogatták az ereszt. Fotózkodnak, matricákat ragasztanak, igazi zarándokhely lett ez az utcasarok

– mesélte egy környéken élő férfi. Az ereszcsatornán már tulajdonképpen nincsen szabad felület, magyar nyelvű matricákkal van tele. Megtalálható rajta a Kutyapárt matricája, Mészáros arcképe, de még Zámbó Jimmy is. A Frakk-féle Károly bácsi intelmei is olvashatóak („Ne hangoskodjatok, valaki a meccset nézné!”), és persze, a szóvicc sem maradhatott el („néha le kell ERESZteni”). Az ereszcsatornáról készült fényképeket Blikk cikkében lehet megtekinteni. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet