Szombaton Cassy és a MadeInn Special Ibizává varázsolja a VOLT Lokált

A VOLT Lokálban játszik szombaton Cassy a független női lemezlovas és vokalista, aki az eleganciával átszőtt szettjével erősíti majd a VOLT Lokál feminin DJ felhozatalát. Az estét a MadeInn Special teszi majd tökéletessé.

Cathrin Britton, alias Cassy Angliában született, majd egy ausztriai faluban nőtt fel szüleivel, akiknek köszönhetően igen széleskörű zenei ismereteket szerzett. Mégis először drámát kezdett tanulni Londonban, de pár évvel később visszatért Ausztriába és a DJ-zés klasszikus iskolája szerint bakelitlemezeken kezdett DJ-zni (azon kevesek közé tartozik, aki ma is kitart a fizikai formátummal kapcsolatban). 

Pályája azóta is töretlenül ível fölfelé, olyan nemzetközileg elismert klubokban kap rezidensi szerepkört, mint a berlini Panorama Bár, a párizsi Rex Club vagy az ibizai DC10.

Saját zenéi hol Sven Väth Cocoon-ján, hol a minimalisták műfajdefiniáló kiadójaként számon tartott Perlonon jelennek meg.

Cassy Colour Version
Cassy A Volt Lokálban / Fotó: A Dj Hivatalos Facebook-Oldala

A lemezjátszók mögött a house-t, techno-t és az osztrák precizitást és mértékletességet ötvöző szettjeivel, Párizstól Amszterdamig elcsavarta már a raver-ek fejét.

CASSY 100% Vinyl DJ set @ Hard Wax, Berlin

Cassy lays down a superb all vinyl set in Berlin For full track list his ‘show more’ An exclusive look into Hard Wax: http://bit.ly/1lMtN9z Cassy talks all t…

Május 12-én a VOLT Lokálban tehát Cassy és Poli & Nora Matisse, azaz a MadeInn Special vár majd egy felejthetetlen bulival.

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. május 12., 23 óra

Helyszín: Akvárium Klub, Budapest

Jegyár: Elővételben: 3. 500 HUF; Helyszínen: 4. 000 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból