“Furcsa nézni itthonról” – Majka elmondta, miért nem vállalta a Sztárban Sztár 2020-as évadát

A Sztárban Sztár új, 2020-as évadában már nem szerepel Majka mint zsűritag. A közösségi oldalán el is mondta ennek az okát. 

Kökény Attila és Köllő Babett a Sztárban Sztár zsűrijének új tagja

A Sztárban Sztár, Magyarország egyik legnézettebb műsorának első évadát Bereczki Zoltán, a másodikat Pál Dénes, a harmadikat Gáspár Laci nyerte. Veréb Tamás, Horváth Tamás és Freddie is diadalmaskodott egy szériában, 2019-ben viszont Sztárban sztár leszek! volt a műsor címe, ekkor Békefi Viki nyert. Ez az idei tehát majdnem a nyolcadik, de igazából a hetedik évad, a zsűriben pedig Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Köllő Babett, Papp Szabolcs kapott helyet ezúttal.

sztarban sztar zsuri 2020 majka 1

Köllő Babett és Kökény Attila vasárnap debütáltak, Majka viszont 6 évad után tette le a lantot. Vasárnap Facebook-oldalán gratulált a műsor résztvevőinek, és egy rajongója kérdésére azt is elárulta, miért nem vállalta a zsűrizést idén.

A zsűritagokkal jó barátságot ápol

“Sok sikert kívánok a Sztárban Sztár műsornak. 6 évadot ültem végig a zsűriben, sok emberrel viaskodtam, nagyon sokat nevettem, és nagyon élveztem. A zsűriben most az a Bereczki Zoli van, akivel borzalmas nagy bulikat csináltunk a műsor után (néha közben is). Köllő Babettel már 13 éve egy színházi darabban játszottunk, és azóta is imádjuk egymást, Kökény Attila az egyik valaha volt legjobb szereplője ennek a műsornak, Papp Szabival való barátságunkról meg egyáltalán nem kell semmit mondanom. A szereplőknek sok sikert kívánok, kifejezetten annak a fiúnak, aki Sárkány Évát alakítja. Sok sikert mindenkinek” – írta Majka, majd elmondta, miért döntött úgy, hogy idén kimarad az ország házibulijából.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

“6 évadot ültem ott. Mit mondhattam volna még? Már az előző évadban jeleztem, hogy nekem elég, bár most meg furcsa nézni itthonról” – írta.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból