Követem Sztárok "Furcsa nézni itthonról" – Majka elmondta, miért nem vállalta...

“Furcsa nézni itthonról” – Majka elmondta, miért nem vállalta a Sztárban Sztár 2020-as évadát

Promóció

A Sztárban Sztár új, 2020-as évadában már nem szerepel Majka mint zsűritag. A közösségi oldalán el is mondta ennek az okát. 

Kökény Attila és Köllő Babett a Sztárban Sztár zsűrijének új tagja

Promóció
- Advertisement -

A Sztárban Sztár, Magyarország egyik legnézettebb műsorának első évadát Bereczki Zoltán, a másodikat Pál Dénes, a harmadikat Gáspár Laci nyerte. Veréb Tamás, Horváth Tamás és Freddie is diadalmaskodott egy szériában, 2019-ben viszont Sztárban sztár leszek! volt a műsor címe, ekkor Békefi Viki nyert. Ez az idei tehát majdnem a nyolcadik, de igazából a hetedik évad, a zsűriben pedig Bereczki Zoltán, Kökény Attila, Köllő Babett, Papp Szabolcs kapott helyet ezúttal.

Köllő Babett és Kökény Attila vasárnap debütáltak, Majka viszont 6 évad után tette le a lantot. Vasárnap Facebook-oldalán gratulált a műsor résztvevőinek, és egy rajongója kérdésére azt is elárulta, miért nem vállalta a zsűrizést idén.

A zsűritagokkal jó barátságot ápol

“Sok sikert kívánok a Sztárban Sztár műsornak. 6 évadot ültem végig a zsűriben, sok emberrel viaskodtam, nagyon sokat nevettem, és nagyon élveztem. A zsűriben most az a Bereczki Zoli van, akivel borzalmas nagy bulikat csináltunk a műsor után (néha közben is). Köllő Babettel már 13 éve egy színházi darabban játszottunk, és azóta is imádjuk egymást, Kökény Attila az egyik valaha volt legjobb szereplője ennek a műsornak, Papp Szabival való barátságunkról meg egyáltalán nem kell semmit mondanom. A szereplőknek sok sikert kívánok, kifejezetten annak a fiúnak, aki Sárkány Évát alakítja. Sok sikert mindenkinek” – írta Majka, majd elmondta, miért döntött úgy, hogy idén kimarad az ország házibulijából.

Security Check Required

No Description

“6 évadot ültem ott. Mit mondhattam volna még? Már az előző évadban jeleztem, hogy nekem elég, bár most meg furcsa nézni itthonról” – írta.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3