Egy transznemű nő vallomása: kétszer vesztettem el a szüzességem

Az egykori fotográfusnak megadatott, hogy férfiként és nőként is megélje szexualitását, a szüzesség elvesztését. Az olvasókkal azt is megosztotta, melyik volt maradandóbb élmény számára.

A valóság a fantáziáknál is izgalmasabbnak bizonyult

A The Guardian hetente jelentkező rovata, a My life in sex azoknak a történeteit közli, akik szeretnék megosztani szexuális életük egy-egy érdekesebb aspektusát az olvasókkal.

Szuzesseg Elvesztese Nemi Atalakito Mutet Bdsm
A The Guardian illusztrációja / Készítette: Lo Cole

Ezúttal egy anonimitását kérő transznemű nő élményeit követhettük végig, aki a 2000-es évek végén döntött úgy, hogy nemet változtat. Mint mondta, mindig is fantáziált róla, milyen lesz majd először szexelni nőként. Többféle verzió élt a fejében: egy futó románc, egy hotelszoba, egy lecsúszott klub. A valóság végül mindegyiknél sokkal izgalmasabb helyzetet hozott.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Mint elmondta, akkoriban lelkes fotográfus volt, aki abban az időszakban kezdett el kacérkodni a nem konvencionális szex, az ún. kink gondolatával. A munka és a szórakozás pedig összefonódni látszott, amikor egy pár felkérte őt, hogy készítsen fényképeket a nem éppen szokványos szexuális eszközeikről.

Ekkor még semmiféle piszkos gondolat nem járt a fejemben. Kétórás vonatútra számítottam, és maximum egy meleg teára a munka végén

– reagált naivitására viccesen a transznemű nő.

Egyik dolog követte a másikat

A férfit és a nőt is nagyon megnyerőnek és izgalmasnak vélte, amikor megérkezett. A két munkáltató, mint őszintén elmondta az anonimitását kérő nő, egyszer csak megkérdezte, szeretné-e kipróbálni az eszközöket.

Ezután egyik dolog követte a másikat, a fotózás pedig egy izgalmas hedonizmusba torkollt, és elvesztette másodszor, immár nőként is a szüzességét.

Azt mondta, férfiként a szex kapkodósnak és kényszeresnek tűnt számára, míg nőként sokkal odaadóbbnak érezte magát aktus közben. Ehhez persze hozzásegítette az is, hogy a pár nagyon türelmes és kedves volt vele egész idő alatt. Így érthető módon a szüzesség elvesztése kényelmesebbé vált.

“Több mint egy évtizeddel később is szeretettel gondolok vissza erre az emlékre” – zárta le történetét.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból