Az egykori fotográfusnak megadatott, hogy férfiként és nőként is megélje szexualitását, a szüzesség elvesztését. Az olvasókkal azt is megosztotta, melyik volt maradandóbb élmény számára.

A valóság a fantáziáknál is izgalmasabbnak bizonyult

A The Guardian hetente jelentkező rovata, a My life in sex azoknak a történeteit közli, akik szeretnék megosztani szexuális életük egy-egy érdekesebb aspektusát az olvasókkal.

Szuzesseg Elvesztese Nemi Atalakito Mutet Bdsm
A The Guardian Illusztrációja / Készítette: Lo Cole

Ezúttal egy anonimitását kérő transznemű nő élményeit követhettük végig, aki a 2000-es évek végén döntött úgy, hogy nemet változtat. Mint mondta, mindig is fantáziált róla, milyen lesz majd először szexelni nőként. Többféle verzió élt a fejében: egy futó románc, egy hotelszoba, egy lecsúszott klub. A valóság végül mindegyiknél sokkal izgalmasabb helyzetet hozott.

Kapcsolódó cikk

Mint elmondta, akkoriban lelkes fotográfus volt, aki abban az időszakban kezdett el kacérkodni a nem konvencionális szex, az ún. kink gondolatával. A munka és a szórakozás pedig összefonódni látszott, amikor egy pár felkérte őt, hogy készítsen fényképeket a nem éppen szokványos szexuális eszközeikről.

Ekkor még semmiféle piszkos gondolat nem járt a fejemben. Kétórás vonatútra számítottam, és maximum egy meleg teára a munka végén

– reagált naivitására viccesen a transznemű nő.

Egyik dolog követte a másikat

A férfit és a nőt is nagyon megnyerőnek és izgalmasnak vélte, amikor megérkezett. A két munkáltató, mint őszintén elmondta az anonimitását kérő nő, egyszer csak megkérdezte, szeretné-e kipróbálni az eszközöket.

Ezután egyik dolog követte a másikat, a fotózás pedig egy izgalmas hedonizmusba torkollt, és elvesztette másodszor, immár nőként is a szüzességét.

Azt mondta, férfiként a szex kapkodósnak és kényszeresnek tűnt számára, míg nőként sokkal odaadóbbnak érezte magát aktus közben. Ehhez persze hozzásegítette az is, hogy a pár nagyon türelmes és kedves volt vele egész idő alatt. Így érthető módon a szüzesség elvesztése kényelmesebbé vált.

“Több mint egy évtizeddel később is szeretettel gondolok vissza erre az emlékre” – zárta le történetét.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.