Követem Trash Problémával küszködött, de nem erre számított, mikor írt a...

Problémával küszködött, de nem erre számított, mikor írt a lelki tanácsadó-rovatnak

Promóció

Számos magazinnak van tanácsadó-rovata, ahova lehet levelet írni az ember lelki gondjaival, dilemmáival. A rovat vezetője pedig általában együttérző válasszal próbál segíteni a kérdezőnek. Ez a kérdezőnő valószínűleg nem számított erre a brutális válaszra.

Promóció
- Advertisement -

A Redditen osztották meg a tanácsadó-rovat oldalát, amiben a kérdező Szomorú Nővérként hivatkozott magára. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy a testvérével volt problémája. A levélben elárulta, minden ősszel az egyik testvérével, unokatestvéreivel és az ő sógornőikkel egy vásárlással és ebédeléssel töltött hétvégével kényeztetik magukat. A csapat sosem hívja meg a másik testvért, Wendy-t. Őt pedig ez eléggé bosszantja.

Durván kiakadt egy anya a tüsszentés protokolljaival szemben

Senki nem szeret beteg lenni, de ahhoz burokban vagy egy elhagyatott szigeten kellene élnünk, hogy a létező összes bacilust és fertőzést elkerüljük. Nyilván kivitelezhetetlen. Persze ha valaki direkt az arcodba tüsszent, az más, de nem hiába tanítják, hogy tüsszentéskor vagy köhögésnél illik a kezünket a szánk elé tenni.


A nő szerint azért hagyják ki a testvért, mert nem áll annyira közel az unokatestvérekhez, mint ők. Emellett úgy gondolják, nem illik a csapatba, mivel elvált, és van munkája, ellentétben a házas háztartásbelikkel. Kevesebb pénze van, mint nekik, és még az érdeklődési körük sem ugyanaz: ők mind aktív templom-látogatók, Wendy viszont csak alkalmanként jár istentiszteletre.

Nevetséges, 14 pontból álló listát osztott meg a bébiszittert kereső nő

A háromgyerekes anyuka Facebookon jelentette be, bébiszittert keres gyerekeinek. A 14 pontos lista a követelményekkel annyira abszurd, hogy a hirdetést végül a Reddit en is megosztották a felhasználók. a 3-14 éves gyerekeket nevelő magyar szülők ötödénél is kisebb része, 19 százaléka tud rendszeresen félretenni utódja biztosítására.


A nő szerint a kihagyott testvért annyira felzaklatja, hogy nem hívják meg, hogy legutóbb bejelentés nélkül, sírva jelent meg náluk. A Szomorú Nővérnek azzal kellett fenyegetőznie, hogy rendőrt hív, ha nem megy el. Ezután meglepődött, mikor Wendy azt mondta róla a rokonoknak, a nővére borzalmas ember. A levelét azzal a kérdéssel zárta, hogyan tudnák megértetni a testvérrel, egy másik baráti társaságot kéne találnia, ahova jobban illik.

A rovatvezetője egyértelműen nem volt elragadtatva az olvasottaktól, és brutális válaszban fejtette ki a véleményét.

Először is szögezzük le, egyetértek a testvéreddel: borzalmas ember vagy.

A Mirror beszámolója szerint a tanácsadó kifejtette, a nő azt hagy ki, akit akar, de nem hibáztathatja a testvérét, amiért nem illik a társaságba, miközben ő zárja ki őt. Wendy elkeseredettsége teljesen érthető, és a kérdezőnek ezzel együtt kell élnie. Végül azt tanácsolta, a történteket elmesélhetné a templomi padon is, mivel láthatóan nem tanult ott sokat, hiába látogatja rendszeresen.

Promóció
ForrásMirror
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3