Számos magazinnak van tanácsadó-rovata, ahova lehet levelet írni az ember lelki gondjaival, dilemmáival. A rovat vezetője pedig általában együttérző válasszal próbál segíteni a kérdezőnek. Ez a kérdezőnő valószínűleg nem számított erre a brutális válaszra.

A Redditen osztották meg a tanácsadó-rovat oldalát, amiben a kérdező Szomorú Nővérként hivatkozott magára. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy a testvérével volt problémája. A levélben elárulta, minden ősszel az egyik testvérével, unokatestvéreivel és az ő sógornőikkel egy vásárlással és ebédeléssel töltött hétvégével kényeztetik magukat. A csapat sosem hívja meg a másik testvért, Wendy-t. Őt pedig ez eléggé bosszantja.

Durván kiakadt egy anya a tüsszentés protokolljaival szemben

Senki nem szeret beteg lenni, de ahhoz burokban vagy egy elhagyatott szigeten kellene élnünk, hogy a létező összes bacilust és fertőzést elkerüljük. Nyilván kivitelezhetetlen. Persze ha valaki direkt az arcodba tüsszent, az más, de nem hiába tanítják, hogy tüsszentéskor vagy köhögésnél illik a kezünket a szánk elé tenni.


A nő szerint azért hagyják ki a testvért, mert nem áll annyira közel az unokatestvérekhez, mint ők. Emellett úgy gondolják, nem illik a csapatba, mivel elvált, és van munkája, ellentétben a házas háztartásbelikkel. Kevesebb pénze van, mint nekik, és még az érdeklődési körük sem ugyanaz: ők mind aktív templom-látogatók, Wendy viszont csak alkalmanként jár istentiszteletre.

Nevetséges, 14 pontból álló listát osztott meg a bébiszittert kereső nő

A háromgyerekes anyuka Facebookon jelentette be, bébiszittert keres gyerekeinek. A 14 pontos lista a követelményekkel annyira abszurd, hogy a hirdetést végül a Reddit en is megosztották a felhasználók. a 3-14 éves gyerekeket nevelő magyar szülők ötödénél is kisebb része, 19 százaléka tud rendszeresen félretenni utódja biztosítására.


A nő szerint a kihagyott testvért annyira felzaklatja, hogy nem hívják meg, hogy legutóbb bejelentés nélkül, sírva jelent meg náluk. A Szomorú Nővérnek azzal kellett fenyegetőznie, hogy rendőrt hív, ha nem megy el. Ezután meglepődött, mikor Wendy azt mondta róla a rokonoknak, a nővére borzalmas ember. A levelét azzal a kérdéssel zárta, hogyan tudnák megértetni a testvérrel, egy másik baráti társaságot kéne találnia, ahova jobban illik.

A rovatvezetője egyértelműen nem volt elragadtatva az olvasottaktól, és brutális válaszban fejtette ki a véleményét.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Először is szögezzük le, egyetértek a testvéreddel: borzalmas ember vagy.[/perfectpullquote]

A Mirror beszámolója szerint a tanácsadó kifejtette, a nő azt hagy ki, akit akar, de nem hibáztathatja a testvérét, amiért nem illik a társaságba, miközben ő zárja ki őt. Wendy elkeseredettsége teljesen érthető, és a kérdezőnek ezzel együtt kell élnie. Végül azt tanácsolta, a történteket elmesélhetné a templomi padon is, mivel láthatóan nem tanult ott sokat, hiába látogatja rendszeresen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.