Problémával küszködött, de nem erre számított, mikor írt a lelki tanácsadó-rovatnak

Számos magazinnak van tanácsadó-rovata, ahova lehet levelet írni az ember lelki gondjaival, dilemmáival. A rovat vezetője pedig általában együttérző válasszal próbál segíteni a kérdezőnek. Ez a kérdezőnő valószínűleg nem számított erre a brutális válaszra.

A Redditen osztották meg a tanácsadó-rovat oldalát, amiben a kérdező Szomorú Nővérként hivatkozott magára. Ebből nem nehéz kitalálni, hogy a testvérével volt problémája. A levélben elárulta, minden ősszel az egyik testvérével, unokatestvéreivel és az ő sógornőikkel egy vásárlással és ebédeléssel töltött hétvégével kényeztetik magukat. A csapat sosem hívja meg a másik testvért, Wendy-t. Őt pedig ez eléggé bosszantja.

Durván kiakadt egy anya a tüsszentés protokolljaival szemben

Senki nem szeret beteg lenni, de ahhoz burokban vagy egy elhagyatott szigeten kellene élnünk, hogy a létező összes bacilust és fertőzést elkerüljük. Nyilván kivitelezhetetlen. Persze ha valaki direkt az arcodba tüsszent, az más, de nem hiába tanítják, hogy tüsszentéskor vagy köhögésnél illik a kezünket a szánk elé tenni.


A nő szerint azért hagyják ki a testvért, mert nem áll annyira közel az unokatestvérekhez, mint ők. Emellett úgy gondolják, nem illik a csapatba, mivel elvált, és van munkája, ellentétben a házas háztartásbelikkel. Kevesebb pénze van, mint nekik, és még az érdeklődési körük sem ugyanaz: ők mind aktív templom-látogatók, Wendy viszont csak alkalmanként jár istentiszteletre.

Nevetséges, 14 pontból álló listát osztott meg a bébiszittert kereső nő

A háromgyerekes anyuka Facebookon jelentette be, bébiszittert keres gyerekeinek. A 14 pontos lista a követelményekkel annyira abszurd, hogy a hirdetést végül a Reddit en is megosztották a felhasználók. a 3-14 éves gyerekeket nevelő magyar szülők ötödénél is kisebb része, 19 százaléka tud rendszeresen félretenni utódja biztosítására.


A nő szerint a kihagyott testvért annyira felzaklatja, hogy nem hívják meg, hogy legutóbb bejelentés nélkül, sírva jelent meg náluk. A Szomorú Nővérnek azzal kellett fenyegetőznie, hogy rendőrt hív, ha nem megy el. Ezután meglepődött, mikor Wendy azt mondta róla a rokonoknak, a nővére borzalmas ember. A levelét azzal a kérdéssel zárta, hogyan tudnák megértetni a testvérrel, egy másik baráti társaságot kéne találnia, ahova jobban illik.

A rovatvezetője egyértelműen nem volt elragadtatva az olvasottaktól, és brutális válaszban fejtette ki a véleményét.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Először is szögezzük le, egyetértek a testvéreddel: borzalmas ember vagy.[/perfectpullquote]

A Mirror beszámolója szerint a tanácsadó kifejtette, a nő azt hagy ki, akit akar, de nem hibáztathatja a testvérét, amiért nem illik a társaságba, miközben ő zárja ki őt. Wendy elkeseredettsége teljesen érthető, és a kérdezőnek ezzel együtt kell élnie. Végül azt tanácsolta, a történteket elmesélhetné a templomi padon is, mivel láthatóan nem tanult ott sokat, hiába látogatja rendszeresen.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból