Egy tanárnő ellen, akit azzal vádoltak, hogy szexelt egy diákjával, ejtették a vádakat, miután azok összeházasodtak.

Két évig volt abban az iskolában

Baylee A. Turner a Sarcoxie High Schoolban dolgozott Missouri államban, amikor 2019-ben megvádolták egyik diákjával való szexuális kapcsolat miatt. A 26 éves lány ellen most ejtették a vádat, miután feleségül ment ahhoz a diákhoz, akivel szexuális kapcsolatot létesített – írta a Daily Star.

Turner két éve dolgozott az iskolában, amikor a vádak napvilágra kerültek egyik diákjával való szexuális érintkezés miatt, amelyről azt feltételezik, hogy az első tanítási évének felénél történt. A vádakat követően lemondott, és a Sarcoxie School Board visszavonta tanári engedélyét.

Az okokat nem ismerik

Nate Dally asszisztens ügyész elmondta, hogy a nő ellen felhozott összes vádat ejtették, miután tudomást szereztek a diákkal kötött házasságáról. Ez annak a házastársi privilégiumnak köszönhető, amely védi a férj és feleség között privát kommunikációt. Az sem valószínű, hogy a diák a felesége ellen tanúskodna, ami megnehezítené az ügy bírósági bizonyítását.

Az ügyészség megerősítette, hogy Turner lemondott tanári engedélyéről is. Nem ismert, hogy valójában mikor házasodtak össze, és a diák életkora sem szerepel a bírósági dokumentumokban.
Missouri állam törvényei tiltják a tanárok és a diákok közötti szexuális kapcsolat minden formáját, függetlenül az akkori életkoruktól. Várható volt tehát, hogy Turner négy év börtönbüntetést kap, ha az ügy bíróság elé kerül.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet