Tápai Szabina volt a vendége Palik László műsorának, ahol őszintén mesélt arról, hogy tudatosan vonultak el férjével, Kucsera Gáborral a nyilvánosságtól. 

Nehéz időszak volt

Mint beszámoltunk róla, párkapcsolatuk már tavaly nehéz időket élt, viszont akkor még volt remény a javulásra. Most a közeli barátaik arról számoltak be, hogy nem is élnek együtt, ugyanis Kucsera Gábor elköltözött közös otthonukból 

Tápai Szabina helyén tudta kezelni a showműsorokat, mert külön tudta választani szerepléseit a magánéletétől. Kucsera Gábor viszont ezt nehezebben kezelte – ez lehetett a probléma forrása. Azóta sokat változott a házaspár és más lett számukra a prioritás – írta  a Bors Online.

Óriási hullámvasút

Elmondta, hogy nem egyszerű, mert folyamatosan hullámzik a kapcsolatuk, de ahogy a kapcsolat, úgy ők is változnak.

Szeretek otthon lenni, ma már meggondolom, hogy otthon hagyom a gyerekeimet. Átformálódott bennem az idő, más lett a fontossági sorrend 

– mesélte Szabina.
Palik László arra is rákérdezett, hogy a visszavonulás és kevés szereplés jobbá tette-e a házasságukat. “A mi házasságunk egy óriási hullámvasút” – válaszolt őszintén Tápai Szabina.
A változást egyébként a műsorvezetők is észrevették, hiszen voltak már a műsorban, de az utolsó találkozásuk óta teljesen más lett az egykori kézilabdás. A korábban sokkal harsányabb és közvetlenebb Szabina mára már visszafogottabb és érettebb lett.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet