Tápai Szabina volt a vendége Palik László műsorának, ahol őszintén mesélt arról, hogy tudatosan vonultak el férjével, Kucsera Gáborral a nyilvánosságtól. 

Nehéz időszak volt

Mint beszámoltunk róla, párkapcsolatuk már tavaly nehéz időket élt, viszont akkor még volt remény a javulásra. Most a közeli barátaik arról számoltak be, hogy nem is élnek együtt, ugyanis Kucsera Gábor elköltözött közös otthonukból 

Tápai Szabina helyén tudta kezelni a showműsorokat, mert külön tudta választani szerepléseit a magánéletétől. Kucsera Gábor viszont ezt nehezebben kezelte – ez lehetett a probléma forrása. Azóta sokat változott a házaspár és más lett számukra a prioritás – írta  a Bors Online.

Óriási hullámvasút

Elmondta, hogy nem egyszerű, mert folyamatosan hullámzik a kapcsolatuk, de ahogy a kapcsolat, úgy ők is változnak.

Szeretek otthon lenni, ma már meggondolom, hogy otthon hagyom a gyerekeimet. Átformálódott bennem az idő, más lett a fontossági sorrend 

– mesélte Szabina.
Palik László arra is rákérdezett, hogy a visszavonulás és kevés szereplés jobbá tette-e a házasságukat. “A mi házasságunk egy óriási hullámvasút” – válaszolt őszintén Tápai Szabina.
A változást egyébként a műsorvezetők is észrevették, hiszen voltak már a műsorban, de az utolsó találkozásuk óta teljesen más lett az egykori kézilabdás. A korábban sokkal harsányabb és közvetlenebb Szabina mára már visszafogottabb és érettebb lett.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.