Letartóztatták a világhírű rocksztárt, 2 gramm kokain volt a zsebében

A párizsi rendőrség letartóztatta Pete Doherty rockzenészt, a The Libertines banda frontemberét, miután kokaint vett a Pigalle kerületben.

A The Libertines és a Babyshambles frontemberét, Pete Doherty-t letartóztatta a párizsi rendőrség, miután vélhetően kokaint akart venni a párizsi Pigane nevű körzetben. A francia fővárosi rendőrség jelentésére hivatkozva a The Guardian azt írja, csötörtök este történhetett a tranzakció és az elfogás.

the libertines zenekar pete doherty kokain letartóztatás
Pete Doherty, a The Libertines zenekar frontembere / Fotó: Getty Images

Sajtóértesülések szerint két gramm kokain találtak nála az elfogás során, ám ezt a francia ügyészség nem kívánta kommentálni. A The Guardian megpróbálta elérni Pete Doherty képviselőit, ám egyelőre sikertelenül.

A gazdagok többet drogoznak egy brit felmérés szerint

A Social Metrics Commission a szegénységi küszöb fölött és az alatt élők szokásait hasonlította össze. A középosztálybeliek 9%-kal nagyobb valószínűség szerint fogyasztottak már illegális drogokat. Ivásban is “erősebbek”. A középosztálybeli válaszadók kétharmada számolt be mértéktelen ivásról az elmúlt év vonatkozásában. Ez az arány a szegényebbek körében “csak” 58%.

A brit lap emlékeztet, hogy a 2000-es évek óta, amióta a hírnév útjára lépett Doherty, már többször letartóztatták hasonló vádakkal.

The Libertines – Don’t Look Back Into The Sun (Official Video)

Released as a single on Rough Trade Records in 2003. Available to buy here: http://apple.co/2gJfEww Lyrics Yeah! Don’t look back into the sun Now you know th…

Az idén februárban újra összeállt The Libertines épp egy európai turnéra készül, amelynek első állomása november 18-án, Brüsszelben lesz. Egyelőre a zenekar nem informálta a rajongókat, vajon Doherty letartóztatása befolyásolja-e a koncerteket.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból