Hallgatom Letartóztatták a világhírű rocksztárt, 2 gramm kokain volt a...

Letartóztatták a világhírű rocksztárt, 2 gramm kokain volt a zsebében

Promóció

A párizsi rendőrség letartóztatta Pete Doherty rockzenészt, a The Libertines banda frontemberét, miután kokaint vett a Pigalle kerületben.

Promóció
- Advertisement -

A The Libertines és a Babyshambles frontemberét, Pete Doherty-t letartóztatta a párizsi rendőrség, miután vélhetően kokaint akart venni a párizsi Pigane nevű körzetben. A francia fővárosi rendőrség jelentésére hivatkozva a The Guardian azt írja, csötörtök este történhetett a tranzakció és az elfogás.

Pete Doherty, a The Libertines zenekar frontembere / Fotó: Getty Images

Sajtóértesülések szerint két gramm kokain találtak nála az elfogás során, ám ezt a francia ügyészség nem kívánta kommentálni. A The Guardian megpróbálta elérni Pete Doherty képviselőit, ám egyelőre sikertelenül.

A gazdagok többet drogoznak egy brit felmérés szerint

A Social Metrics Commission a szegénységi küszöb fölött és az alatt élők szokásait hasonlította össze. A középosztálybeliek 9%-kal nagyobb valószínűség szerint fogyasztottak már illegális drogokat. Ivásban is “erősebbek”. A középosztálybeli válaszadók kétharmada számolt be mértéktelen ivásról az elmúlt év vonatkozásában. Ez az arány a szegényebbek körében “csak” 58%.

A brit lap emlékeztet, hogy a 2000-es évek óta, amióta a hírnév útjára lépett Doherty, már többször letartóztatták hasonló vádakkal.

The Libertines – Don’t Look Back Into The Sun (Official Video)

There’s a fan campaign to get Jarvis’ Running The World up the charts in time for Christmas…Are you listening? ➤ http://bit.ly/2PA2KoR Released as a single on Rough Trade Records in 2003. Available to buy here: http://apple.co/2gJfEww Lyrics Yeah!

Az idén februárban újra összeállt The Libertines épp egy európai turnéra készül, amelynek első állomása november 18-án, Brüsszelben lesz. Egyelőre a zenekar nem informálta a rajongókat, vajon Doherty letartóztatása befolyásolja-e a koncerteket.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3