Hallgatom Letartóztatták a világhírű rocksztárt, 2 gramm kokain volt a...

Letartóztatták a világhírű rocksztárt, 2 gramm kokain volt a zsebében

Promóció

A párizsi rendőrség letartóztatta Pete Doherty rockzenészt, a The Libertines banda frontemberét, miután kokaint vett a Pigalle kerületben.

Promóció

A The Libertines és a Babyshambles frontemberét, Pete Doherty-t letartóztatta a párizsi rendőrség, miután vélhetően kokaint akart venni a párizsi Pigane nevű körzetben. A francia fővárosi rendőrség jelentésére hivatkozva a The Guardian azt írja, csötörtök este történhetett a tranzakció és az elfogás.

Pete Doherty, a The Libertines zenekar frontembere / Fotó: Getty Images

Sajtóértesülések szerint két gramm kokain találtak nála az elfogás során, ám ezt a francia ügyészség nem kívánta kommentálni. A The Guardian megpróbálta elérni Pete Doherty képviselőit, ám egyelőre sikertelenül.

A gazdagok többet drogoznak egy brit felmérés szerint

A Social Metrics Commission a szegénységi küszöb fölött és az alatt élők szokásait hasonlította össze. A középosztálybeliek 9%-kal nagyobb valószínűség szerint fogyasztottak már illegális drogokat. Ivásban is “erősebbek”. A középosztálybeli válaszadók kétharmada számolt be mértéktelen ivásról az elmúlt év vonatkozásában. Ez az arány a szegényebbek körében “csak” 58%.

A brit lap emlékeztet, hogy a 2000-es évek óta, amióta a hírnév útjára lépett Doherty, már többször letartóztatták hasonló vádakkal.

The Libertines – Don’t Look Back Into The Sun (Official Video)

There’s a fan campaign to get Jarvis’ Running The World up the charts in time for Christmas…Are you listening? ➤ http://bit.ly/2PA2KoR Released as a single on Rough Trade Records in 2003. Available to buy here: http://apple.co/2gJfEww Lyrics Yeah!

Az idén februárban újra összeállt The Libertines épp egy európai turnéra készül, amelynek első állomása november 18-án, Brüsszelben lesz. Egyelőre a zenekar nem informálta a rajongókat, vajon Doherty letartóztatása befolyásolja-e a koncerteket.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3