Nézem Film Jennifer Aniston: A The Morning Show könyörtelenül őszinte témákat...

Jennifer Aniston: A The Morning Show könyörtelenül őszinte témákat vet fel a #metoo mozgalom kapcsán

Promóció

A Variety interjút készített Jennifer Anistonnal a novemberben érkező sorozata, a The Morning Show apropóján. Természetesen a Jóbarátok is szóba került, már csak azért is, mert a The Morning Show az első tévésorozat, amit Aniston elvállalt, mióta a nagy klasszikus 2004-ben véget ért.

Promóció
- Advertisement -

„Rengeteg tévésorozat ajánlattal kerestek meg, de annyit forgattam, hogy sosem éreztem szükségét, hogy nosztalgiáznom kéne. Meg hát semmi sem tudná felvenni a versenyt a Jóbarátokban szerzett szakmai tapasztaltokkal” – indokolja Jennifer Aniston, miért nem vállalt eddig sorozatszerepet.

Jennifer Aniston a The Morning Show-ban / Fotó: appleTV+

Aniston a The Morning Show-ban egy tapasztalt híradós műsorvezető-szerkesztőt játszik, aki hirtelen reflektorfénybe kerül, miután ismert kollégáját, Steve Carell karakterét szexuális zaklatás miatt kirúgják a televízióból.

Aniston producere is a sorozatnak, Reese Witherspoonnal karöltve, aki szerepe szerint a helyi tévé híradósából lesz műsorvezető az országos csatornán.

A két színésznő dolgozott már együtt: Whiterspoon a Jóbarátokban Aniston karakterének, Rachelnek a húgát játszotta.

Már tudjuk, melyik sorozatot fogod nézni ősszel: jön a The Morning

Jennifer Aniston a Jóbarátok óta szinte biztosíték mindenre. Igen, azokra a filmekre is, amelyekben bugyuta komikát játszik. Reese Witherspoont pedig a Doktor Szöszi és a Hatalmas kis hazugságok után – az Oscar-díjról nem is beszélve ( A nyughatatlan, 2005 – a szerk.) -, joggal nevezhetjük A-listás sztárnak.

Aniston elmondta, hogy az eredeti, a reggeli hírműsorok gyilkos tempójára fókuszáló pilotot teljesen újra kellett írni, amikor 2017 novemberében az egyik ismert amerikai műsorvezetőt, Matt Lauert elbocsátották a Today című hírműsortól. Bár van némi hasonlóság Carell szerepe és Lauer között, Jennifer Aniston kitart amellett, hogy kitalált történeten alapul a sorozat:

A filmbeli Mitch Kessler egyáltalán nem Lauer, hanem minden megnyerő nárcisztikus férfi archetípusa. Egy olyan generációból, akik szerint az a megfelelő viselkedés, hogy a férfiak következmények nélkül kihasználhatják a nőket. Szerencsére, néhány csodálatos nő áldozatvállalásának köszönhetően manapság ez már nem történhet meg. Most már mindenki számon kérhető és felelős.

Aniston a szerepre készülve régi Today adásokat és számos hírszerkesztő-műsorvezető munkáját tanulmányozta. Lauer kirúgásának híre kiborította: „Olyan volt, mintha az apukám tett volna valami szörnyűséget. Megbíztam benne, készített velem interjút. Amikor véget ért a Jóbarátok, akkor is ő beszélgetett velünk. Az Apple már megvette a sorozatot, amikor négy hónappal később kiborult a bili és gyakorlatilag kezdhettük elölről az egészet.”

THE MORNING SHOW Trailer (Jennifer Aniston, 2019)

THE MORNING SHOW Trailer (Jennifer Aniston, 2019) Comedy Tv Series © 2019 – Apple TV

Harvey Weinsteinnel Jennifer Aniston egy filmet készített, a Kisiklottakat 2005-ben. A bemutató utáni vacsorán egy producerrel, a férfi főszereplővel és Aniston egy barátjával ültek egy asztalnál, amikor Weinstein odalépett hozzájuk. Udvariatlanul fellállította a barátját a székéről és leült a helyére. „Úristen, milyen szintű taplóság ez” – gondolta a színésznő.

‘Friends’ Star Jennifer Aniston Talks Her New Apple Series ‘The Morning Show’

“Friends” star Jennifer Aniston talks about her new series, “The Morning Show,” which is helping launch the new streaming service Apple TV Plus. Co-starring Reese Witherspoon and Steve Carell, the show is about a fictional morning news show rocked by a sexual misconduct scandal. http://bit.ly/VarietySubscribe http://www.facebook.com/variety http://www.instagram.com/variety http://www.twitter.com/variety

Amikor Weinstein volt felesége elindította a divatcégét, a producer meglátogatta a színésznőt Londonban egy forgatáson.

A kezébe nyomott egy katalógust és azt mondta, hogy azt szeretné, ha abból választana magának ruhát, amit majd a premieren fog viselni.

A színésznő átnézte a katalógust, de egyáltalán nem az ő stílusa volt. Weinstein azt mondogatta neki, hogy márpedig fel fogod venni azt a ruhát, de nem tudta rákényszeríteni az akaratát. Aniston esetében ez volt az egyetlen zaklatás Weinstein részéről.

Olaj a tűzre a Jóbarátok rajongóinak? Újból együtt partiztak a szereplők

Courteney Cox, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow számtalan filmben feltűnt, de nevük hallatán az emberek többsége a Jóbarátok című sorozatra gondol, nem a Sikolyra vagy a Családi üzelmek re. Erre pedig a három színésznő is ráerősít, hiszen nem titkolják, hogy a sorozat vége után is jóban maradtak.

Jennifer Aniston úgy véli, hogy a #metoo mozgalom visszafordíthatatlan változást hozott Hollywoodban:

Még mindig lehet hová fejlődni, de a durva visszaéléseknek vége. Most mindenkinek megvan az új forgatókönyv, és próbáljuk kitalálni, hogy mik az új játékszabályok. Ami a The Morning Show-ban a legcsodálatosabb, az az, hogy annyira könyörtelenül őszinte témákat és helyzeteket hoz fel. Minden oldalt megmutat. Megmutatja, hogy beszélünk zárt ajtók mögött a #metoo során, ahogy senki nem elég tökös beszélni a világ előtt.

A színésznő egyelőre két évadra szerződött le. Hozzátette, ha a sorozatnak lesz még mondanivalója és nem nyírja ki őket az a feszített munka, ahogy forgatták az első részeket, akkor lehet még folytatás.

https://www.instagram.com/p/B3Rz2qNhlbA/

Aniston csak az elmúlt néhány évben kezdett el azon gondolkodni, hogy a streamingszolgáltatók sorozatai jobbak, mint amiket ő csinált, ezért lett újra motivációja televíziós sorozatot forgatni. Jóbarátok film pedig azért nincs, mert a producerek nem akarják vagy nem engednék. Nem arról van szó, hogy a szereplők ne akarnák, a rajongók részéről is hatalmas igény lenne rá. De sosem tárgyaltak róla mind a hatan.

Hogy szívesen csináltunk volna-e valamit együtt? Naná. Nagyon jó lett volna! De talán jobb is így, de sosem tudhatjuk.

– titokzatoskodott a színésznő.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3