Női központú, Legyek ura által inspirált sorozat érkezik a Netflixre

A Netflix évek óta sikeres a tiniket megcélzó és szerepeltető alkotásokban, gondoljunk csak a Stranger Things-re, a 13 okom voltra vagy a Chilling Adventures of Sabrinara. A platform új sorozata, a The Society egy nőket főszerepbe helyező újragondolása az A Legyek Ura regénynek, írja a The Hollywood Reporter.

A sorozatot az Ötösfogatról ismert Chris Keyser készíti. A producer pedig Marc Webb, aki az A csodálatos Pókember-szérián dolgozott korábban. A színészek közé tartozik a Hatalmas kis hazugságokban alakító Kathryn Newton és a Légióban szereplő Rachel Keller is.

Huszonöt éve halt meg William Golding, A legyek ura szerzője

Anglia legnyugatibb megyéje, Cornwall egy kis falucskájában, St. Columb Minorban született 1911. szeptember 19-én. Apja iskolaigazgató volt a délnyugat-angliai Marlborough-ban, fia is itt végezte iskoláit. Golding 1930-tól az oxfordi Brasenose College-ban tanult, először két éven keresztül természettudományt, majd angol irodalmat, ekkoriban már maga is írogatott.


A történet egy csapat kiváltságos fiatalra fókuszál, akik új-angliai városuk egy alternatív verziójában találják magukat, ami mindenben hasonlít a megszokott lakhelyükre, leszámítva, hogy a szüleik nem léteznek. A trailer alapján a női szereplők veszik át az irányítást ebben az új helyzetben.

Amire hónapokat vártunk: Itt a Stranger Things 3. évadának hivatalos előzetese

Egy raklapnyi hír volt a Stranger Things harmadik évada körül. Mindig csak annyit csepegtettek, amivel az őrületbe tudták kergetni a rajongókat. Alig, hogy véget ért a második évad, a Duffer testvérek, a készítők egy interjúban feszegették, hogy lehet, lesz újabb évad. – mondták a srácok.


A Netflix hivatalos leírása erősen hajaz William Golding klasszikus regényére. Valami nagyon hasonló dologra is utal, mint ami Röfi karakterével történt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az újonnan felfedezett szabadságuk jó móka lesz… de nagyon veszélyes is. Ahogy azért küzdenek, hogy rájöjjenek, mi történt velük, és hogyan juthatnak haza, rendet kell teremteniük és szövetségeket kötniük, ha túl akarnak élni.[/perfectpullquote]

The Society május 10-én érkezik a képernyőkre.

Nézd meg a sorozat előzetesét!

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

 


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból