Gyilkosság áldozata lett Thomas Jefferson Byrd 70 éves színész

Gyilkosság áldozata lett Thomas Jefferson Byrd 70 éves színész

Gyilkosság áldozata lett szombaton Atlantában a 70 éves Thomas Jefferson Byrd amerikai színész, akit egyebek között Spike Lee Oscar-díjas amerikai rendező filmjeiben láthatott gyakran a közönség.

Több lövést kapott a hátába

Az atlantai rendőrséget szombat éjszaka hívták ki egy sérült személyhez. Thomas Jefferson Byrd több lövést kapott a hátába. A helyszínre kiérkező mentősök azonosították a színészt és kimondták a halál beálltát. A nyomozók vizsgálják az eset körülményeit – számolt be róla a Variety filmes portál.

Thomas Jefferson Byrd színész / Fotó: Astrid Stawiarz / Getty Images

A Tony-díjra jelölt színész számos Spike Lee-filmben játszott, köztük a Nepperek, a Ha megy a busz, az Afro TV, a Chi-Raq, a Red Hook Summer, a Girl 6 – A hatodik hang és a Da Sweet Blood of Jesus című produkciókban.

Spike Lee is megemlékezett Byrdről

Játszott Antoine Fuqua Brooklyn mélyén című akciófilmjében, a Jamie Foxx főszereplésével készült Ray című életrajzi filmben, valamint F. Gary Gray A nagy dobásában.

Megan Thee Stallion rappernő azt állítja, vasárnap többször is rálőttek

Megan Thee Stallion nem csak Amerika egyik legnépszerűbb hip-hop előadója, hanem Rihanna szexi fehérneműit reklámozó kampányának modellje is, illetve saját ruháit is népszerűsíti egy alkalmazáson. „Lövések miatt sérültem meg, amely egy ellenem elkövetett bűncselekmény eredményeként történt, azzal a szándékkal, hogy fizikailag sérülést okozzanak nekem” – állítja a 25 éves Stallion egy Instagram posztban.

Spike Lee vasárnap az Instagramon emlékezett meg a színészről.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Film > Nézem > Gyilkosság áldozata lett Thomas Jefferson Byrd 70 éves színész
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból