Kínos TikTok-videók keringenek az interneten, amelyekben fehér nők fetisizálják a fekete férfiakat.

Fehér nők körében terjed a furcsa trend

Egyes fehér nők tárgyiasítják a fekete bőrű urakat az internetes videók és kommentek tanúsága szerint, írja a Design Taxi.

Kevin Hart Szinesz
Kevin Hart Színész, Szintén Fekete Férfi / Fotó: Ad Age

A tartalmakban a férfiak fizikai megjelenését domborítják ki, olyan hashtagekkel kiegészítve mint a #mytype (esetem) vagy #blackmen (feketeférfiak). A The Daily Dot kilenc videóbejegyzést szúrt ki, amely tárgyiasítja a fekete férfiakat.

#mytype what’s your type? #fineassblackmen ♥️♥️♥️

Ms_K_Mc (@ms_k_mc) has created a short video on TikTok with music All Talk. | #mytype what’s your type? #fineassblackmen ♥️♥️♥️ | White men | Men I like… | Asian men | …

A @ms_k_mc fantázianévre hallgató TikTok-felhasználó egyenesen olyan videófelvételt készített, amelyen különböző arckifejezések kíséretében reagál bizonyos rasszhoz tartozó férfitípusokra.

Házasságok, amelyek megmutatják, nem téma a különbözőség

A Ring Studio olyan házaspárokat keresett a fotóprojekthez, akik bár nagyon különböznek egymástól, mégis egy párt alkotnak a házasság szentségében. A fotósorozat képei is azt hivatottak bizonyítani, hogy különbözőség nem szabhat gátat a házasodni vágyók előtt.

A mozgókép négy férfitípust jelenít meg lehetőségként: fehér ember, ázsiai férfi, mexikói férfi, és izlandi férfi. A nő a felkínált lehetőség közül a fekete férfiakat választotta ki, a többit pedig egyszerűen “kilőtte”. A különös videó 4500 lájkkal büszkélkedhet a videómegosztó platformon.

Vannak, akik már nem is randiznak fehér emberrel

Egy másik felhasználó, bizonyos @halpal_ videómegosztásában a „Hol vannak az én fekete csokoládé fiúim” kérdést teszi fel.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Csak, hogy tisztázzuk, nem randizom fehér fiúkkal. A keverék fiúkkal randevúzom, legjobban a karamell színűeket szeretem. Ők mind nagyon tutik. De ha te csokoládé vagy, főleg ha fekete csokoládé – akkor nagyon baba fiú vagy[/perfectpullquote]

– magyarázza a TikTok-felhasználó.

https://www.tiktok.com/@halpal___/video/6808598927676394758

Az internet-felhasználók aggodalmuknak adtak hangot a fekete férfiak tárgyiasításával kapcsolatban, amely gyakorlatilag rasszizmusnak tekinthető.

„Fejezzétek be a fekete férfiak fetisizálásának trendjét a TikTokon! Visszataszítóak és megdöbbentőek ezek a videók. Annyit mondasz, hogy szereted a feketéket és lelépsz. A TikTokos lányok úgy tesznek, mintha a feketék valami ritka faj lennének”  – vélekedett egy Twitter-felhasználó.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet