Quran TikTok-videóit több millióan nézték meg, főleg magáról és feleségéről töltött fel, ahogy táncolnak – de néhány néző megkérdőjelezte a pár közötti korkülönbséget.

37 év korkülönbség

Az amerikai 61 éves Cheryl rendszeresen fitogtatja kapcsolatát a 24 éves Qurannal a TikTok-on (@oliver6060), ahol 1,7 millió követője van. Annak ellenére, hogy ragaszkodnak ahhoz, hogy szerelmesek, gyakran kapnak üzeneteket olyan emberektől, akik megkérdőjelezik kapcsolatuk valódiságát, és egyesek azt állítják, hogy csak azért van a nővel, mert a nő gazdag – írta a Mirror.

Kegyetlenül kommentálják Cheryl megjelenését, mondván, hogy inkább Quran nagyanyjára vagy egy öreg banyára hasonlít. Az egyik videóban, amelyet azóta több mint 900 ezren néztek meg, a pár felsorolta az összes gonosz megjegyzést, amit trolloktól kaptak.
„Feleségül vetted a nagymamádat”, „Őskövület vagy”, „Ez beteg”, „Kihasznál téged”, „Ez nekrofília” – szólt a felsorolásból néhány.

A pár védi egymást és nem veszi komolyan az embereket

Egy másik rövid klipet is közzé tettek az oldalukon, amelyben elmagyarázzák, hogy az emberek miért nem szeretik őket egy párként.
Quran emellett gyakran tesz közzé Cheryl védelmében is videókat a fiókjában (@kingqurannewpage). A negatív megjegyzések között sok TikTok-felhasználó a védelmükre rohant, és támogató üzeneteket hagyott hátra. “Srácok, ez nem a ti kapcsolatotok. Nincs jogotok megítélni őket, és aljas megjegyzéseket írni” – írta valaki.
Quranék, egy azóta törölt videóban válaszoltak egy néző által feltett kérdésre, hogy a családja helyesli-e kapcsolatukat, amire mindketten egybehangzóan azt mondják, hogy igen, örülnek nekik.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet