Hónapokig ment a szédítés arról, hogy Luca Guadagnino Suspiria-feldolgozásának (nálunk Sóhajok címmel adják majd) idős pszichiáterét, Dr. Jozef Klemperert egy világtól visszavonult rejtélyes férfi, Lutz Ebersdorf alakítja. Most kiderült, hogy a fickó soha nem létezett.

Amikor megkérdezték Tilda Swintontól, hogy miért vállalta a pénisz protézises öregember szerepét, a színésznő ezt válaszolta: “mindenek felett a mulatság puszta kedvéért.”

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Ahogy a nagymamám mondogatta, aki eszerint élte az életét, “hülye lettem volna, ha nem” (vállalom)   [/perfectpullquote]

– tette hozzá a színésznő.

The New York Times-ban olvasható egy cikk arról, hogyan változtatta át Tilda Swintont nyolcvan éves öregemberré Mark Coulier, Oscar-díjas maszkmester.

Suspiria – Teaser Trailer | Amazon Studios

A darkness swirls at the center of a world-renowned dance company, one that will engulf the troupe’s artistic director, an ambitious young dancer, and a grie…

A Suspiria október 26-án kerül az amerikai mozikba, az Egyesült Királyságban pedig november 16-tól lesz látható. Reméljük, hozzánk is minél előbb megérkezik!