Timothée Chalamet fogja játszani Bob Dylant az életrajzi filmjében

A Vice utánanézett, milyen elfoglaltságai lesznek idén Timothée Chalamet-nek: Bob Dylan életrajzi filmje.

Miközben a közönség még mindig nem tért magához Greta Gerwig Oscar-gyanús feldolgozásában, a Kisasszonyokban nyújtott alakításától Laurie, a lelkizős fiatalember szerepében, Timothée Chalamet máris bejelentkezett egy újabb, a rajongók számára nagyon ígéretesnek tűnő szerepre. Ő fogja játszani ugyanis Bob Dylant a felejthetetlen zenészről szóló életrajzi – milyen meglepő! – zenés filmben.

Timothée Chalamet filmek 2020
Timothée Chalamet a Kisasszonyok című filmben / Fotó: Columbia Pictures

A projekt már el is nyerte Dylan jóváhagyását és a zenék felhasználásának jogait. Ez – valószínűleg – azt jelenti, hogy végre hallhatjuk Chalamet-t énekelni is!

Eddig a következő tűnik biztosnak: Chalamet alakítja majd Dylant életének abban a szakaszában, amikor az akusztikus folkról a rock’n’rollra nyergel át. A mai műfajokat összemosó zenei életben ez nem tűnik nagy dolognak, de akkoriban élet-halál kérdésnek számított.

little women bts 1 🙂 @littlewomenmovie

No Description

A film címéről még nincsenek biztos információk, a Deadline is csak annyit közölt, hogy Going Electric munkacímen emlegetik. A Searchlight Pictures projektje James Mangoldot is megnyerte magának, aki korábban az Észvesztő (Girl, Interrupted) című, 1999-es produkció, valamint Johnny Cash életrajzi filmjének, a Nyughatatlannak (Walk The Line) rendezőjeként dolgozott.

Timotheé Chalamet a következő filmjét A Grand Budapest Hotel rendezőjével forgatja

Wes Anderson rendező következő élőszereplős filmje a The French Dispatch címet viseli, írja a . A filmet Dél-Franciaországban forgatják, és a rendező korábbi filmjeinek sztárjai is szerepet kaptak benne, úgy mint Frances McDormand, Tilda Swinton és Bill Murray. Timotheé Chalamet meleltt feltűnik még a filmben Jeffrey Wright és Benicio del Toro is – számolt be a filmről a Dazeddigital.

Pörgős évnek néz elébe Chalamet. A Dylan-filmről szóló hírek mellett úgy tudjuk, hogy majdnem összezuhant a londoni The Old Vic színház oldala, amikor elkezdték értékesíteni Eileen Atkins 4,000 Miles (Négyezer mérföld) című darabjára a jegyeket, amely Chalamet első londoni színpadi szereplése lesz. Ráadásul Wes Anderson The French Dispatch című, idén bemutatásra kerülő filmjében is főszerepet kapott.

The French Dispatch 2020 | virtual New Movies Trailer

Like Share Subscribe

Miközben mi még mindig azzal küzdünk, hogy dél előtt ki tudjunk kelni az ágyból az ünnepek után. Lenyűgöző munkabírás!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból