Nézem Film Timothée Chalamet fogja játszani Bob Dylant az életrajzi filmjében

Timothée Chalamet fogja játszani Bob Dylant az életrajzi filmjében

Promóció

A Vice utánanézett, milyen elfoglaltságai lesznek idén Timothée Chalamet-nek: Bob Dylan életrajzi filmje.

Promóció

Miközben a közönség még mindig nem tért magához Greta Gerwig Oscar-gyanús feldolgozásában, a Kisasszonyokban nyújtott alakításától Laurie, a lelkizős fiatalember szerepében, Timothée Chalamet máris bejelentkezett egy újabb, a rajongók számára nagyon ígéretesnek tűnő szerepre. Ő fogja játszani ugyanis Bob Dylant a felejthetetlen zenészről szóló életrajzi – milyen meglepő! – zenés filmben.

Timothée Chalamet a Kisasszonyok című filmben / Fotó: Columbia Pictures

A projekt már el is nyerte Dylan jóváhagyását és a zenék felhasználásának jogait. Ez – valószínűleg – azt jelenti, hogy végre hallhatjuk Chalamet-t énekelni is!

Eddig a következő tűnik biztosnak: Chalamet alakítja majd Dylant életének abban a szakaszában, amikor az akusztikus folkról a rock’n’rollra nyergel át. A mai műfajokat összemosó zenei életben ez nem tűnik nagy dolognak, de akkoriban élet-halál kérdésnek számított.

little women bts 1 🙂 @littlewomenmovie

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

A film címéről még nincsenek biztos információk, a Deadline is csak annyit közölt, hogy Going Electric munkacímen emlegetik. A Searchlight Pictures projektje James Mangoldot is megnyerte magának, aki korábban az Észvesztő (Girl, Interrupted) című, 1999-es produkció, valamint Johnny Cash életrajzi filmjének, a Nyughatatlannak (Walk The Line) rendezőjeként dolgozott.

Timotheé Chalamet a következő filmjét A Grand Budapest Hotel rendezőjével forgatja

Wes Anderson rendező következő élőszereplős filmje a The French Dispatch címet viseli, írja a . A filmet Dél-Franciaországban forgatják, és a rendező korábbi filmjeinek sztárjai is szerepet kaptak benne, úgy mint Frances McDormand, Tilda Swinton és Bill Murray. Timotheé Chalamet meleltt feltűnik még a filmben Jeffrey Wright és Benicio del Toro is – számolt be a filmről a Dazeddigital.

Pörgős évnek néz elébe Chalamet. A Dylan-filmről szóló hírek mellett úgy tudjuk, hogy majdnem összezuhant a londoni The Old Vic színház oldala, amikor elkezdték értékesíteni Eileen Atkins 4,000 Miles (Négyezer mérföld) című darabjára a jegyeket, amely Chalamet első londoni színpadi szereplése lesz. Ráadásul Wes Anderson The French Dispatch című, idén bemutatásra kerülő filmjében is főszerepet kapott.

The French Dispatch 2020 | virtual New Movies Trailer

Like Share Subscribe

Miközben mi még mindig azzal küzdünk, hogy dél előtt ki tudjunk kelni az ágyból az ünnepek után. Lenyűgöző munkabírás!

ForrásVice
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3