Videó: Tom Cruise beugrott az ukrán miniszterelnökhöz látogatóba

Volodimir Zelenszkij hivatalában fogadta Tom Cruise amerikai színészt, aki az ukrán elnök meghívására érkezett Kijevbe – hozta nyilvánosságra kedden az elnöki hivatal.

A közlemény szerint, amelyet az Ukrajinszka Pravda hírportál ismertetett, a találkozót még hétfő este tartották, írta a BBC. Tom Cruise közölte Zelenszkijjel, hogy egy új mozifilm fogatásához keres ukrajnai helyszíneket, ezért is látogatott egyebek mellett az országba.

tom cruise ukrán elnök tom cruise a nép szolgája
Tom Cruise Ukrajnába látogatott, hogy tárgyaljon az új filmjének helyszínéről / Fotó: / AP / Shutterstock

Az ukrán elnök beszélt a filmiparban szerzett saját tapasztalatairól, valamint tájékoztatta az Ukrajnában filmeket forgató külföldi filmgyártóknak járó kedvezményekről szóló új jogszabályokról.

Újabb két Mission Impossible-filmet készít Tom Cruise, női partnere Hayley Atwell lesz

Örömmel fogadta a hírt a világ, miszerint Hayley Atwell bejelentette: csatlakozik a Mission: Impossible csapatához, ráadásul az Amerika kapitány: Az első bosszúálló sztárja megerősítette, hogy a franchise két folytatásában is részt vesz. A Paramount Pictures már szerződtette is a Titkos nemzet és az Utóhatás író-rendezőjét, Christopher McQuarrie-t a Mission: Impossible hetedik és nyolcadik részéhez.

Zelenszkij 2004 és 2013 között számos – elsősorban Oroszországban forgalmazott – orosz nyelvű mozifilmben játszott főszerepet, majd 2018-ban egy ukrán nyelvű vígjátékban. Ezen kívül ő játszotta az elnök szerepét a Nép szolgája című három évados, 2015-től 2019 tavaszáig futó televíziós vígjáték-sorozatban, ami sokban hozzájárult államfővé választásához.

A fenti, BBC által készített videóból jól kivehető, hogy kedélyesen telt a találkozás.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból