Tom Hanks nyíltan beszélt a koronavírusból való felépüléséről és a tüneteiről, miután ő és felesége, Rita Wilson elkapták a kórt.

A színész már jól van

Mint ismert, Tom Hanks és felesége, Rita Wilson voltak az első hírességek március elején, akiknek pozitív lett a koronavírustesztje. (Ebben a cikkünkben írtunk arról, kik azok a hírességek, akik elkapták a kórt.) A hónap közepén már elhagyhatták a kórházat. Hanks egy rádióinterjúban beszélt saját maga és felesége tapasztalatairól. Közben persze Donald Trump amerikai elnök tudtán kívül trollkodott. Azt hitte, meghalt a Forrest Gump sztárja és felesége, Twitteren nyilvánította ki részvétét.

Hanks nemrég elárulta, hogy mindkettőjüknél másképp jelentkezett a megbetegedés, írja a Variety.

Tom Hanks Rita Wilson Koronavirus
Hanks És Felesége, Rita Wilson / Fotó: Getty Images

Hanks szerint a feleségét jobban megviselte a kór, mint őt. Magasabb láza volt és elvesztette a szagló- és ízérzékelését. Három hétig egyáltalán nem érzett ízeket. Később pedig erős hányinger gyötörte. Hanks viszont csak kisebb fájdalmakra és fáradtságra panaszkodott.

Az Elvis-film forgatását leállították

Hanks és Wilson még márciusban jelentették be, hogy pozitív lett a koronavírus tesztjük. A házaspár Ausztráliában tartózkodott, hiszen Hanks az Elvis Presleyről szóló életrajzi filmet forgatta itt Baz Luhrmann rendezővel.

Ezek a hírességek legjobb üzenetei a koronavírus-para ellen

20.1k Likes, 401 Comments – Diane von Furstenberg (@therealdvf) on Instagram: “make the best of it ….” „A londoni pestisjárvány idején, 1665-ben a Cambridge-i Egyetem is bezárt, és így Isaac Newton nak is otthon kellett maradnia.

Hanks a világhírű énekes menedzserét, Tom Parkert játszotta, de a forgatást leállították a sztár megbetegedése miatt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ausztrália viszonylag hamar reagált a koronavírusra és nem akarták, hogy bárki másnak továbbadjuk. Ezért kellett karanténba mennünk[/perfectpullquote]

– árulta el a sztár a háromnapos kórházi karanténnal kapcsolatban. Hanks próbált a kórházban töltött idő alatt is alapvető gyakorlatokat végezni, de a harmincperces edzés 12. percében teljesen kimerült.

Tom Hanks is szerepelhet a készülő Elvis Presley életéről szóló filmben

Tárgyalások folynak az Oscar-díjas Tom Hanks-szel, hogy eljátssza Elvis menedzserének, Tom Parker szerepét az egyelőre még cím nélkül futó projektben. A legendás énekes életrajzát az Oscar-jelölt Baz Luhrmann rendezi majd a Warner Bros. megbízásából. Luhrmann a rendezés mellett a forgatókönyv megírásában is részt vesz Craig Pearce-szel együtt.

Egy nővér az izolációs szoba ajtóablakán keresztül tudakolta a földön fekvő Hankstől, hogy jól érzi-e magát. A színész megnyugtatta, hogy csak edzeni próbál. A nővér meg is feddte a színészt, hogy koronavírussal nem túl bölcs dolog ezt tenni.

Szerencsére Hanks és Wilson felépültek, és már visszatértek otthonukba Los Angelesbe.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet