Történelmet írt Ines Rau, a Playboy első transgender playmate-je

A 26 éves modell, Ines Rau történelmet írt, mint a Playboy első transzgender paymate-je. A 2017-es November/December kiadásban tűnik majd fel, ami egyben emléket állít majd a nemrég elhunyt Hugh Hefnernek. Rau már 2014-ben is feltűnt a magazinban, de mint hivatalos playmate, csak most szerepel majd teljes mivoltában a lap középső oldalán.

Rau úgy nyilatkozott a Playboynak, hogy sok ideig nem is nevezte magát transgendernek, de most már teljesen megbarátkozott a gondolattal.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem szabad másnak látszani, mint ami vagy. Felszabadító érzés őszintén nyilatkozni magadról, legyen az a nemed, szexualitásod, vagy akármi. Aki nem fogad el, az meg sem érdemel. Ez nem arról szól, hogy másoknak kell téged szeretni, ez arról szól, hogy önmagad kell szeretni[/perfectpullquote]

– mondta Ines Rau a Playboy magazinnak.

1225088 1
/ Fotó: Playboy

Habár Rau az első transgender playmate, nem az első transgender nő, aki feltűnik a magazinban. 1981-ben Caroline ‘Tula’ Cossey színésznő is szerepelt a Playboyban, mielőtt láthattuk volna a Szigorúan Bizalmas című James Bond-filmben. Rau nemrég hasonlóképp szerződött egy filmbeli szerepre.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból