A méreggel átitatott kekszeket valószínűleg a kutyáknak szánták, csakhogy azzal nem számoltak, hogy a kétéves kislány talál rá a gyilkos édességre. 

A mexikói Jaliscóban történt

Heidy Valeria február 3-án hirtelen rosszul lett és leállt a légzése. Az orvosok megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett megmenteni az életét – írta a Daily Star.

Tragedia-Mergezett-Sutemenytol-Halt-Meg-Egy-Kislany
/ Fotó: Newsflash
Mint kiderült, két nappal a halála előtt a kislány néhány kekszet talált a házuk környékén szétszórva, amit meg is kóstolt. Egy hatéves kislány és egy kiskutya, akik aznap együtt játszottak vele, hasonló tüneteket produkáltak, ők azonban nem haltak meg – igaz, a kislány kórházban fekszik.

A szomszéd mérgezhette meg a kekszeket

A méreggel átitatott kekszeket a szomszéd tehette ki a kertbe, aki megunta, hogy a mellette lakó család kutyája folyton ugat, ezért gondolta, “elhallgattatja”.

A hír villámgyorsan terjedt a közösségi oldalakon, és sokkolta a környékbelieket. Mindennek ellenére, Epigmenio Carrillo helyi tisztviselő azt mondta, hogy a kis Heidy mérgezésének okát még nem erősítették meg.

Nemrég beszámoltunk egy esetről, amikor is egy általános iskolás kisfiú egy társának tortájából evett az iskolában, azonban abban mogyoró volt. Nem sokkal később rosszul lett, majd anyukája elszállította az iskolából, de hamarosan egy közeli benzinkúton rosszabbra fordult az állapota – nem tudták megmenteni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet