Megrészegült a győzelemtől Trombitás Kristóf influenszer.

A 444 vette észre Trombitás Kristóf kormányzati influenszer bejegyzését, amelyben megosztotta, mi lenne a kívánatos eredmény a következő parlamenti választáson – írta meg a hírportál.

Az állami influenszergépezet, a Megafon munkatársa Trombitás, akinek a posztjait heti tízmillió forintos nagyságrendben tolták meg hirdetésekkel a kampányidőszakban közpénzből. Korábban Karácsony Gergely előválasztási lejáratására ellenkampányára is milliók mentek el.

Trombitást egyébként 2019-ben ismerhette meg a szélesebb közönség. A közszolgátlati M5 tévécsatorna akkori adásában azt boncolgatták, hogy miként lehet meggyógyítani a melegeket. A műsor egyik szereplője Trombitás volt. 

Magyar Narancs azonban megírta, az azt megelőző években még egészen másképp gondolkodott politikáról, világról és melegekről, mint manapság a NER hálójában.

Kapcsolódó cikk

Az Il Nostro Calcio olasz futballal foglalkozó Facebook-oldalt részben Trombitás szerkesztette, ám a műsor után az oldal elhatárolódott tőle. Ki is tettek egy posztot, melyből az derült ki,  hogy Trombitás korábban azért méltatta Davide Moscardellit, mert a focista kiállt a meleg jogaiért.

Néhány hónappal ezelőtt, február 3-án pedig írt egy vezércikket a Pesti Srácokra. A címe eredetileg ez volt: Ukrajna mellé állni hazaárulás.

De aztán a svungos címet valaki lepuhította, safe space-be csukta, normalitástalanította, elhópihésítette, megcsonkította, gendersemlegesítette, átoperálta:

A szerző egyébknt ezt írta magáról a hírportálon: „Alapelveim mindössze azok, amelyeket a francia forradalom előtt minden előkelő józannak és normálisnak tartott.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet