Még mindig a Trónok harca befejezése, az utolsó évad tartja lázban a világot. A sorozat készítői azt nyilatkozták, a hivatalos lejátszási listában rejtőzik a válasz a kérdésre: hogyan fog végződni a westeros-i történet, írja a DesignTaxi.

Hirdetés

Megjelent a Trónok harca utolsó évadának hivatalos lejátszási listája a Spotify-on Game of Thrones: The End is Coming címmel. A listán számos különböző műfajú dalt találhatunk, például rockot, de még metált is. A sorozat készítői, David Benioff és D.B. Weiss arról nyilatkoztak, a befejezés 100 százalékig megfigyelhető a zeneválasztásban.

Videón, ahogy majd’ 3 ezer Oreo kekszből alkották meg a Trónok Harca főcímét

Április 8-a nagyon közel van, nem is kell sokat várnia annak, aki Trónok Harca-kekszet akar majszolni. Az Oreo ugyanis piacra dobja a limitált kiadású kekszét, amelyet a népszerű sorozat, a Trónok Harca inspirált. Mint írja a , az új kekszek négyféle dombornyomással kerülnek piacra: Lannister-, Targaryen- és a Stark-házak címereivel.


A készítők beszámolói alapján a lejátszási lista arról mesél, milyen érzéseket keltett bennük a sorozat befejező évadának cselekménye és forgatása. Bár a dalok különböznek hangzásban, mindegyikben felfedezhető egy elválaszthatatlan, mély erő.

Alább meghallgathatod a lejátszási listát, és felállíthatod a saját teóriádat a befejezésről!

Game of Thrones: The End is Coming

Bend the knee and give reverence to this playlist envisioned by Game Of Thrones co-creators David Benioff and D.B. Weiss.

Hirdetés