Tudtad? A legdurvább internetes veszélyforrás Kim Kardashian és Ruby Rose neve

Nagy-Britanniában Kim Kardashian az internet “legveszélyesebb híressége”, Amerikában pedig a tévésztár Ruby Rose online keresései vezetik a felhasználót a legtöbb veszélyes, vírusos oldalra.

A McAfee kiberbiztonsági cég az alapján állította össze az online legveszélyesebb hírességek listáját, hogy a celeb nevével kapcsolatos keresések hányszor vezetnek vírusos oldalakra.

Amerikában a Netflix Orange is the New Black című sikersorozatának sztárja, Ruby Rose nevére való rákeresés bizonyult a legveszélyesebbnek. A toplista további helyezettjei közé tartozik Kristin Cavallari realitysztár, Marion Cotillard színésznő, Lynda Carter, a Wonder Woman sztárja és Rose Byrne ausztrál színésznő is.

0 Download 1
Kim Kardashian És Ruby Rose Nevei A Legveszélyesebbek / Fotó: Free Press Journal

A britek körében Kim Kardashian neve a legfőbb veszélyforrás. Az idei brit listán a BBC News szerint az első öt helyen Kardashian után Naomi Campbell, Kourtney Kardashian, Adele és Caroline Flack áll.

Kim Kardashian megint kihozna valakit a börtönből

Május végén Kim Kardashian Donald Trumpnál tett látogatást, hogy a börtönreform mellett egy konkrét személy kegyelmi ügyében tárgyaljon az amerikai elnökkel. Akkor sikerrel járt lobbitevékenysége. Az eszmecserét követően egy hónappal Alice Marie Johnsont 21 év után kiengedték a börtönből. Kardashian most Chris Youngért “harcol”, aki kábítószerbirtoklás miatt éppen életfogytig tartó szabadságvesztését tölti.

A kiberbiztonsági cég a vírusos oldalak elkerülésére azt ajánlotta, hogy biztonságos, fizetős oldalakról nézzünk videókat, és csak olyan oldalakon olvassunk híreket a celebekről, amelyekben megbízunk. További védelmet jelent az applikációk és vírusirtó szoftverek rendszeres frissítése.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból