Új Guiness rekordok 2019-re: nem fogsz hinni a szemednek!

Itt aztán lesz minden: a férfi, akin 516 testmódosítást hajtottak végre, egy hatlábú robot, a föld legöregebb DJ-je és a világ legmagasabbra ugró kutyája… Csak hogy egy kis ízelítőt adjunk!

Az aktuális Guiness Rekordok Könyve a napokban látott napvilágot, és a legújabb, legmeglepőbb, valamint a leghihetetlenebb rekordokat foglalja magába a világ minden tájáról. Természetesen mindenki számára hatalmas élmény egy ilyen gyűjtésben szerepelni.

De azért még így is meglepő, hogy egyesek milyen messzire voltak képesek elmenni a megjelenésért. 

Oké, lehet, hogy sokan közülük nem kizárólag emiatt mozdulnak el az extremitás irányába, de attól még némelyik elég sokkoló… Vegyük például a német Rolf Buchholz-ot, akinek több testátalakító műtétje volt 59 éves koráig, mint bárkinek a világon.

Rolf Buchholz
Rolf Buchholz A Guinness Rekordok Könyvében / Fotó: Express

Ő azt nyilatkozta, hogy a könyvben való szereplés különleges élmény számára, amire nagyon büszke. De említhetnénk Ryan Luney-t is, aki a hátraszaltózás közben való tűzfújás világcsúcstartója lett, Betty Goedhartot, aki 84 évesen a világ legidősebb trapézművésze vagy azt a Feather nevű kutyust, aki majd’ 192 cm magasra tud ugrani.

6666697192615828915 1493621204
Dj Sumiko Iwamuro / Fotó: Evirepedia

Ja, és ne feledkezzünk meg a valaha volt legöregedd DJ-ről, Sumiko Iwamuro-ról se, aki közel 84 éves, és még mindig uralja a lemejátszókat!

De ismertebb arcok is is rekordot döntöttek: Snoop Dog.

Snoop Dogg Guiness-rekordot döntött 550 literes koktéljával

Az óriás pohár 5 láb (kb. 1,5 méter) magas és 3 láb (kicsivel kevesebb mint 1 méter) széles. Összesen 550 liter koktél készült, amivel Guinness-rekordot döntöttek. A nedű 180 üveg gint tartalmazott. A legviccesebb, ahogy a rapper megpróbálja összekeverni az italt. 4,268 Likes, 110 Comments – Warren G (@warreng) on Instagram: “All hands on deck.

És már alig várjuk a következő évet az újabb eszméletlen infókért!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból