Előre próbált tolakodni az Operában, erre megverték

Egy barista egy öklössel “válaszolt” Ulrich Engler divattervezőnek, amiért megpróbált előremászni a brit Királyi Operában.

Ulrich Engler divattervező és Matthew Feargrieve barista összeszólalkozott, miután az előbbi megpróbált előremászni a székek között a brit Királyi Operában, írja a Times.

ulrich engler divattervező megverték brit királyi opera
Ulrich Engler divattervező, akit a brit Királyi Operában vertek meg / Fotó: David Mirzoeff / PA

Ezt nem nézte jó szemmel, így egy jól irányzott öklöst vitt be a divattervezőnek, miközben Wagner egyik operája szólt. A 43 éves férfit most bűnösnek nyilvánította a londoni bíróság.

„Még soha nem néztek rám ennyi gyűlölettel és haraggal rám, mint ez az ember” – nyilatkozta a sértett. Englert eredetileg az incidens kezdeményezésével vádolták, egy éjszakára hűvösre tették, és az operaházból is kitiltották egy életre. A Times szerint ezt azóta feloldották.

A lap megjegyzi, hogy a pénz volt az oka a verekedésnek, hiszen Engler foglalása 365 fontba (~142 ezer forint), ahová mászni próbált pedig 1200 fontba (~468 ezer forintba) került.

A sértett egyébként azt állítja, poszttraumás stressz szindrómával küzd az eset óta. A vádlott ügyében január 22-én hoznak ítéletet.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból