Súlyos emelés jön.
Mától lépett életbe! Sajnos nincs megállás: Brutális üzemanyagár-emelés jön, íme a részletek.
Pénteken ismét bosszankodhatnak a benzinkutak totemoszlopain jelzett árakat látva a magyar autósok, ugyanis ismét a lélektanilag fontos 600 forintos literenkénti ár fölé kúszik a benzin jegyzése.

Kapcsolódó cikk

A vörös-tengeri összetűzések miatt a héten jelentősen megugrottak az olajárak, írja a holtankoljak.hu. A Brent hordónkénti ára hat százalékkal emelkedett: 77,9 dollárról közel 83 dollárig ugrott. A jemeni húszik a Hamász október 7-ei támadása óta kereskedelmi hajókat és hadi célpontokat támad a Vörös-tengeren, komoly zavarokat okozva a globális ellátási láncokban.
Mindezt azzal indokolják, hogy Izrael agressziót folytat a gázai palesztinokkal szemben. Az e hétre várható üzemanyagárakon a forint dollárhoz mért árfolyama sem segít. A magyar deviza múlt héten két százalékot gyengült, ami a hétfői napon – a legújabb brüsszeli fenyegetés hírére – folytatódott: már közel 360 forintba kerül egy dollár. Így a benzin és a gázolaj ára biztosan emelkedni fog a következő héten, akár 10 forint is lehet az emelkedés mértéke.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.