Varga Judit és Magyar Péter 18 közösen eltöltött év és 15 év házasság után a válás mellett döntöttek.

Magyar Péter kedden este jelentette be közösségi oldalán egy 40 percig nyilvános, majd privátra átállított posztban, hogy válnak Varga Judit igazszágügyi miniszterrel, írjaBlikk.

Az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért. A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiunknak

– írta bejegyzésében. Késő este a hírt Varga Judit is megerősítette, a sajtót pedig arra kérte, legyenek tekintettel a gyerekeikre, és ne találgassanak a kapcsolatukat illetően. „Valóban válófélben vagyunk. Ahogy eddig is, ebben a nehéz időszakban is három közös gyermekünk biztonsága és nyugalma a legfontosabb számunkra.”

A pár megromlott viszonyáról két éve számoltak be először a kormányközeli források, a Blikk információi szerint a párban már akkor is felmerült a válás lehetősége, de a politikai körökből jelezték nekik, hogy túl kényes lenne, ha a választások előtt a válásuk híre uralná a sajtót. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.