Varga Judit megtörte a csendet.
Szerda este 20:00-kor különleges adással jelentkezik Hajdú Péter a Frizbi TV YouTube-csatornáján: beszélgetőpartnere ugyanis nem más lesz, mint Varga Judit, aki megtöri a csendet, és maga meséli el mindazt, amit át kellett élnie. Mint ismert: a volt igazságügyi miniszter kapcsolati erőszak áldozata lett. Eddig közösségi oldalán beszélt minderről, ám most úgy döntött, Hajdúnak személyesen is beszámol arról, min ment keresztül Magyar Péter mellett.
“Úgy éltem, hogy attól kellett tartani, hogy Péternek milyen hangulata van” – idézte fel Varga, aki az előzetes tanúsága szerint egy konkrét, igencsak megrázó esetről is beszámolt a beszélgetés során:
“Péter kijött a szobából, kiment a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban” – tette hozzá.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.