A Várnai László által okozott baleset az Erzsébet királyné útja és az Öv utca találkozásánál történt.

Várnai László büntetőeljárásra számíthat

Mentők szállították kórházba azt a 16 éves lányt, akit még szeptember 12-én a zebrán ütött el Zugló önkormányzati képviselője, Várnai László, írja a Blikk. A baleset az Erzsébet királyné útja és az Öv utca találkozásánál történt.

A lap megkereste Várnai Lászlót, aki csak annyit mondott, hogy „ez magánügy” és letette a telefont. A képviselő a Telexnek elismerte, hogy érintett a balesetben, annak körülményeiről pedig hosszabban nyilatkozott. Azt mondta, hogy a zöldön hajtott át és balra kanyarodott, amikor a gyalogos, szintén a zöld lámpánál, átszaladt előtte. A kiérkező rendőrök szondát fújattak vele, ami egyértelműen megállapította, hogy nem fogyasztott alkoholt. Innentől a rendőrség feladata lesz kideríteni, hogy ki a felelős, mondta.
A BRFK a Blikknek azt írta, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt büntetőeljárás keretein belül vizsgálja a baleset körülményeit.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.