Vélhetően a vírusvideó elkészítése miatt provokálta a vegánokat a tüntetésen.

Nem volt szívbajos a tüntetők előtt

Nem lett valami népszerű a húsfogyasztás ellen küzdő aktivisták körében Jordan Adams brit TikToker, aki követői javaslatára bevállalta, hogy a „világ legnagyobb burgerét” eszi meg egyik tüntetésükön. A fiatalt arra bíztatták, hogy keresse meg a hozzá legközelebbi tüntetést, és ott egye meg a hatalmas húsételt, és meg is tette.
@yourajokeman

Reply to @morejokeman MHHHHMMMMMM

♬ original sound – Jordan Adams
Az eredményt pedig a TikTok-oldalán tette közzé, ahol hatalmas sikert aratott: pár nap alatt majdnem hatmilliószor nézték meg a felvételt, amin egy vásárlóutcán tüntető aktivisták mellett majszolja jóízűen a látszólag nem csak marhahúsból készült pogácsát, hanem még csirkét is tartalmazó szendvicset.
A feketébe öltözött, arcukat maszkkal eltakaró tüntetők feltehetően sokkoló fényképekkel tiltakoztak a húsfogyasztás ellen, legalábbis erre utal, hogy a videóban ki lettek kockázva a táblák, amiket némán tartottak a járókelők felé.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.