Vélhetően a vírusvideó elkészítése miatt provokálta a vegánokat a tüntetésen.

Nem volt szívbajos a tüntetők előtt

Nem lett valami népszerű a húsfogyasztás ellen küzdő aktivisták körében Jordan Adams brit TikToker, aki követői javaslatára bevállalta, hogy a „világ legnagyobb burgerét” eszi meg egyik tüntetésükön. A fiatalt arra bíztatták, hogy keresse meg a hozzá legközelebbi tüntetést, és ott egye meg a hatalmas húsételt, és meg is tette.
@yourajokeman

Reply to @morejokeman MHHHHMMMMMM

♬ original sound – Jordan Adams
Az eredményt pedig a TikTok-oldalán tette közzé, ahol hatalmas sikert aratott: pár nap alatt majdnem hatmilliószor nézték meg a felvételt, amin egy vásárlóutcán tüntető aktivisták mellett majszolja jóízűen a látszólag nem csak marhahúsból készült pogácsát, hanem még csirkét is tartalmazó szendvicset.
A feketébe öltözött, arcukat maszkkal eltakaró tüntetők feltehetően sokkoló fényképekkel tiltakoztak a húsfogyasztás ellen, legalábbis erre utal, hogy a videóban ki lettek kockázva a táblák, amiket némán tartottak a járókelők felé.

A vegán életmód mellett jelentősen növekszik a csonttörés esélye

Ha elhagyjuk a húst, célszerű táplálkozási szakértővel konzultálni, hogy ne legyenek hiánybetegségeink.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

reggeli kave, caffe, reggeli kave 2

Mi történik a testeddel, ha reggeli kávéval indítasz?

A reggeli kávé, amivel indítod a mindennapjaidat talán eddig nem is tudtad, hogy nem tesz jót a testednek. Ebbe a cikkben megtudhatod, hogy mi történet a testeddel kávé fogyasztás közben, és hogy mikor érdemes az első kávédat meginni.