Véget ért három év után a Balcony TV budapesti sztorija

Véget ért három év után a Balcony TV budapesti sztorija

3 év és 150 videó után a Balcony TV budapesti epizódjait készítő csapat úgy döntött, más projektre koncentrál a továbbiakban.

A Dublinból induló, majd egyre több városban (jelenleg hatvan helyen készülnek adások) hamar népszerű videósorozattá váló Balcony TV-hez 2013-ben csatlakozott Budapest. A videók egyszerű alapra épültek, hiszen csak egy jó zenekar és egy remek kilátással rendelkező helyszín kellett hozzá, és a sorozatban szinte az összes izgalmas magyar előadó fellépett az elmúlt időszakban többek között az A38 tetőteraszán, a Fogasház emeletén, az Ustream iroda tetején vagy a Corvintetőn.

A magyar sorozat nemzetközi összevetésben is jól szerepelt, videói rendszeresen nyerték meg a Balcony Show of the week címét, és a tavalyi év 30 legnézettebb balconys videója közül is nyolc Budapesten készült.

Az utolsó klasszikus Balcony Tv Budapest adás február 16-án kerül ki a magyar csapat YouTube-csatornájára – ebben az epizódban iamyank zenél majd. A stáb pedig kesergés helyett a Toldi Klubban ünnepli az elmúlt három évet, ahol több, a sorozatban is fellépő előadó ad koncertet.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Hallgatom > Véget ért három év után a Balcony TV budapesti sztorija
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból