Ismét feléledtek a pletykák Vlagyimir Putyin betegségéről, miután remegő lábakkal várakozott Erdoganra.

Vlagyimir Putyin Recep Tayyip Erdoğannal találkozott, ám a török elnök érkezése előtt várakoznia kellett, és úgy tűnt, rossz állapotban van, írjaDailyStar.

Rövidesen azután, hogy belépett a szobába, a stabilitás megőrzése érdekében egyik lábáról a másikra lépkedett, és arca meg-megrándult a várakozó fotósok előtt.
A diktátor egészségi állapotáról szóló viták már egy ideje folynak, és ez a legutóbbi ingadozás a legfrissebb a Putyin betegségre utaló jelek sorában.

Van, aki úgy gondolja, az elnök szokatlan viselkedését inkább az magyarázza, hogy Erdogan megsértette azzal, hogy megvárakoztatta. A török elnök késése lehetett szándékos reakció legutóbbi találkozójukra, amikor 2020-ban Putyin annyit késett, hogy Erdogan kénytelen volt leülni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.