Kiszivárgott dokumentumok szerint Vlagyimir Putyin állítólag erős gyógyszereket szed, hogy segítse a pletykák szerint Parkinson-kórral és rákkal való küzdelmét.

A kiszivárgott kémdokumentumok szerint Vlagyimir Putyinnak korai stádiumú Parkinson-kórja és hasnyálmirigyrákja van, ami miatt “rendszeresen teletömik mindenféle nehéz szteroiddal”, írja a DailyStar.

Az elnök egészségi állapotával kapcsolatos pletykák folyamatosan terjednek, a nyugati hírszerzés pedig most arra utal, hogy az orosz elnöknek nehézségei vannak. A Kreml tisztviselői mindig is vitatták azokat az állításokat, amelyek szerint bármi baj lenne az egészségével.
A Sun most megosztott egy orosz hírszerzési forrástól származó e-maileket, amelyek megerősítették, hogy a vezetőnek Parkinson-kórja és hasnyálmirigyrákja van. A forrás, aki állítólag közel áll a Kremlhez, azt állította az e-mailben: “Megerősíthetem, hogy korai stádiumú Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála.”

Putyint rendszeresen teletömik mindenféle nehéz szteroiddal és innovatív fájdalomcsillapító injekciókkal, hogy megállítsák a hasnyálmirigyrák terjedését, amellyel nemrég diagnosztizálták

“Szűk körében olyan pletykák terjednek, hogy a fokozatosan terjedő hasnyálmirigyrák mellett Putyinnak prosztatarákja is van” – állította a forrás.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet