A Vlagyimir Putyin romló egészségügyi állapotáról szóló pletykák újra felerősödtek, miután az orosz elnököt remegni látták egy díjátadón.

Az orosz-ukrán háború kitörése óta spekulálnak arról, hogy Vlagyimir Putyin súlyos betegségben szenvedhet. A legnépszerűbb elméletek szerint az orosz elnök rákos, illetve Parkinson-kóros.

Putyinról felvétel készült az állami díjak kiosztásának ünnepségén, amin az egyik kitüntetett mellett áll, és úgy tűnik, hogy remeg, írjaDailyStar.

A videón, amit a DailyStar cikkében lehet megtekinteni, az látható, hogy az orosz elnök az emelvény mellett áll, karjait egyenesen tartja az oldala mellett, miközben nehezen áll a lábán, és láthatóan ide-oda imbolyog.

Az elnök rángatózó lábai újra megerősítették a Kreml által tagadott pletykákat, miszerint Putyin Parkinson-kórban szenved. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.