Vlagyimir Putyin orosz elnök rossz egészségi állapotáról szóló pletykák azóta üldözik, hogy először megszállta Ukrajnát, és most egy szakértő a betegség újabb lehetséges jelére bukkant.

Vlagyimir Putyin és Alekszej Tszidnovo, a Szibériai Orosz Köztársaság Burját Köztársaságának feje videóhívást tartott, amiről a Kreml tett közzé felvételeket. Az orosz elnök szeme kipirosodott, ami ismét felizzította a Putyin betegségéről szóló pletykákat, írja a DailyStar.

Judi James testbeszéd-szakértő szerint a piros szemkörnyék fáradtságra utal, olyan hatást kelt, mintha az elnöknek nem lenne energiája és lelkesedése. 

James szerint az elnök szemöldökének állása, és a mély barázdák a homlokán aggodalmat jeleznek. 

A felvételen az orosz elnök látható, ahogy a papírjait rendezi, a testbeszéd-szakértő a mozdulatban belső szorongásra utaló jeleket látott. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.