Christopher Steele szerint, aki a brit titkosszolgálat oroszországi felelőse volt, Vlagyimir Putyint állandóan orvoscsapat veszi körül, és éjjel-nappali ellátást igényel.

Az LBC-n Eddie Mairnek nyilatkozva elmondta, Vlagyimir Putyin rossz egészségi állapotának “pontos részleteit” továbbra is rejtély övezi, és még az orosz vezető magas rangú kollégái előtt is titokban tartják, írja a DailyStar.

Christopher Steele azonban azt mondta, hogy egyértelmű, hogy a volt KGB-tiszt súlyos betegséggel küzd, és rossz egészségi állapota kezd kihatni Moszkvára, amint az Ukrajnával háborúzik.
„A biztonsági tanács állítólag egy egész órán át tartó ülései valójában több szekcióra oszlanak, ő kimegy, és a szünetek alatt kap valamilyen orvosi kezelést.”

Nyilvánvalóan súlyos beteg – nem világos, hogy mennyire végzetes vagy gyógyíthatatlan, nem lehetünk teljesen biztosak benne. De ez minden bizonnyal nagyon komoly hatással van Oroszország kormányzására

– mondta.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.