Újra feléledtek a találgatások Vlagyimir Putyin egészségéről, de egy testbeszéd-szakértő szerint nem szabad alábecsülni az orosz elnököt.

Vlagyimir Putyin az orosz nemzeti ünnepi rendezvényén jelent meg, ahol gyapjútakaróval a térdén “úgy nézett ki, mint egy kis öregember”, írjaDaily Star

Hónapok óta pletykálják, hogy az orosz elnök súlyos betegségben szenvedhet, ami akár befolyással lehet a viselkedésére is. Judi James testbeszéd-szakértő pedig a Sky News-nak nyilatkozva egyetértett abban, hogy valami nincs teljesen rendben, de figyelmeztetett, hogy Putyint nem szabad alábecsülni.

Igen, duzzadt az arca bal oldala. Járása is mostanában bizonytalan volt. Az is jellemző rá, hogy a bal karját lendíti, de a jobb karját az oldala mellett tartja. Szinte úgy tűnik, mintha nem tudná kontrollálni az arca jobb oldalát

– emelte ki. 

Az ukrán hírszerzés azt gyanította, hogy az elnök május 9-én, a nemzeti ünnephez igazodva leállítja a háborút, de ez végül nem történt meg, James a vezető testbeszéde alapján nem tartja valószínűnek, hogy beletörődne a vereségbe. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet