Vlagyimir Putyin orosz elnököt kiszoríthatják az orosz kormányból, és egy szanatóriumba szállíthatják, mivel folyamatosan terjednek a pletykák megromlott egészségi állapotáról.

Vlagyimir Putyint szanatóriumba szállíthatják, hogy elkerüljék a puccsot az orosz kormányban – állította a brit titkosszolgálat volt főnöke a DailyStar szerint.

Az orosz vezető a pletykák szerint rákban és Parkinson-kórban szenved, és olyan elméletek keringenek, amelyek szerint hamarosan elveszíti hatalmát. Azt jelentették, hogy egykori megbízható tanácsadói elvesztették hitüket a paranoiás orosz vezetőben az Ukrajna elleni támadást követően.

Sir Richard Dearlove, az MI6 korábbi főnöke azt javasolta, Putyin hamarosan visszalép, hogy orvosi kezelésben részesüljön. Azt állítja, hogy a 69 éves férfit jövőre valószínűleg egy krónikus betegségben szenvedők egészségügyi intézményébe fogják száműzni.

A One Decision podcastban Sir Dearlove a következőket mondta: „Azt hiszem, 2023-ra elmegy – de valószínűleg a szanatóriumba kerül, ahonnan nem kerül ki Oroszország vezetőjeként. Ez egy módja annak, hogy puccs nélkül továbbvigyék a dolgokat.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.