Vlagyimir Putyin védelmi miniszterével tartott háborús találkozót, és a felvételen úgy tűnt, hogy az orosz elnök nagyon küzd, hogy ébren tudjon maradni.

Abban a pillanatban, amikor az orosz elnök úgy tűnt, hogy ténylegesen elbóbiskolt, a felvételben egy vágás látható, írjaThe Sun.

A 69 éves Putyin az íróasztala fölé görnyedve látható, amint gratulál csapatainak a kelet-ukrajnai Luhanszk régió “felszabadításához”.
Szergej Sojgu védelmi miniszterrel rendezett televíziós találkozón ülve egy megviselt Putyin azt mondja a stratégiailag fontos régió elfoglalásáért folytatott kampányban harcoló erőinek, hogy “pihenjenek és fejlesszék harci képességeiket”.

Az orosz elnök romló egészségéről pletykálnak már egészen az orosz-ukrán háború kezdete óta, leggyakrabban azt híresztelik, hogy Putyin rákos vagy Parkinson-kórban szenved.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

covid koronavirus oltasellenes szulok magyar haziorvosok per birosag

Mi történik? Oltásellenes szülők tömege perel magyar háziorvosokat

A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) elárulta, hogy az utóbbi pár évben Magyarországon is megjelentek olyan csoportok, amelyek – az érzelmekre hatva – a pánikkeltés és a bizalmatlanság irányába igyekeznek eltolni a védőoltásokról szóló híreket, kommunikációt.